Syke Syke
Tiia Manninen

Tiia
Manninen Haluan auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi!

tiia.manninen[ät]fitverstas.com
0405659603
Jyväskylä
http://www.fitverstas.com
https://www.facebook.com/pt.tiia.manninen/?ref=aymt_homepage_panel

Valmentajana yrityksessä:
Fitverstas

Olen 21-vuotias urheilullinen, sosiaalinen ja määrätietoinen nuori nainen Jyväskylästätä. Koulutukseltani olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, personal trainer ja ravintovalmentaja (Trainer4You). Perheeseeni kuuluu avomies ja siperianhuskyn pentu (ainakin vielä vain yksi).

Olen aina pitänyt urheilusta ja olenkin kokeillut kaikkia mahdollisia lajeja aina jalkapallosta sulkapalloon ja tanssista voimanostoon. Oman juttuni löysin kuitenkin muutama vuosi sitten armeijasta kotiuduttuani fitness- ja kehonrakennuslajeista.

Valmentajana olen kannustava ja empaattinen, mutta vaativa. Asiakaskuntani on koostunut paljolti erilaisista ihmisistä – laihduttajista, kestävyysurhelijoista, vastasynnyttäneistä äideistä sekä kaikenikäisistä painonpudottajista ja kiinteytyjistä. Minulla on laaja tietämys ihmisen anatomiasta ja lihasrakenteesta sekä ravitsemuksesta, ja olenkin vahvimmillani valmentajana juuri kuntosaliharjoittelussa ja kehonrakennuslajeissa.

Valmennuksissani painotan asiakkaasta riippumatta aina terveyttä, mielekkyyttä sekä liikkumisen iloa. Mitä parempi tunne asiakkaalla on treenin jälkeen, sitä varmemmin hän pääsee tavoitteisiinsa. Pidän hyvän ravitsemuksen ja fyysisen harjoittelun tasapainoa hyvän terveyden ja yleisen onnellisuuden rakennuspalikoina, ja pyrinkin valmennuksessani löytämään jokaiselle valmennettavalleni parhaiten toimivan ruokavalion ja sopivan tavan liikkua. Hyvät ruokailu- ja liikkumistottumukset eivät ole vain terveelliset, vaan niitä on mukava ja helppo toteuttaa.

Tärkeä osa pysyvää elämäntapamuutosta on fyysisten asioiden lisäksi pään pysyminen mukana matkassa ja siksi valmennuksiini kuuluukin tarvittaessa mentaalivalmennusta.

Teen lähivalmennuksia Jyväskylän alueella ja mahdollisuuksien mukaan myös Saarijärvellä, sekä ympäri Suomen etävalmennuksia. Asiakasryhmäni on laaja, aina aloittelijoista jo kokeneisiin urheilijoihin, lajista, koosta ja iästä riippumatta. PT-treenikerroilla kuuntelen asiakkaan toiveita, ja se on mahdollista käyttää esim. liikerataohjaukseen tai rankkaan hikitreeniin ulkona tai kuntosalilla.

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body harjoittelu kotona juoksu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus
Jyväskylä Saarijärvi