Syke Syke
Susanna Taivalmäki

Susanna
Taivalmäki Terveys edellä, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen!

susanna.taivalmaki[ät]hotmail.com
0405102849
Ikaalinen

Valmentajana yrityksessä:
Fit and Fat OY

Kuka olen, mitä teen? -Olen 43-vuotias PT-opiskelija. Päätyöni maatalousyrittäjä, lypsykarjatilalla jota pyöritämme entisen puolisoni kanssa maatalousyhtymänä. Perheeseeni kuuluu ihana avopuoliso ja hurmaava 8-vuotias kehitysvammainen poika edellisestä liitostani, sekä 18- ja 16-vuotiaat isommat lapseni jotka asuvat isänsä luona maatilalla.

Miksi olen opiskelemassa Personal Traineriksi? 3 vuotta sitten sain vasemmanpuoleisen aivoinfarktin, syyksi löytyi reikä sydämestä mistä likaista verta oli todennäköisesti päässyt puhtaan verenkierron puolelle. Aiemmin olin aktiiviliikkuja, päivääni kuului jumpat, lenkkeilyt ja kahvakuulailut... Fyysinen kunto romahti sairauskohtauksen myötä täysin ja kilojakin kertyi ylimääräisiä reilun vuoden aikana peräti 17. Entisestä liikkujasta väsymysoireyhtymän kautta pitkällä kaavalla sain sitten apuja alkuun ravinto-ohjelmasta. Ravitsemuksen kautta pääsin puolessa vuodessa takaisin ihannepainooni ja sain fyysisen jaksamisen pikkuhiljaa paremmaksi. Alussa liikkuminen oli liian kuluttavaa, pikkuhiljaa tunnelin päässä alkoi näkyä valoa. Ajattelin, että tämä on minun projektini päästä takaisin siihen kuntoon jossa olin muutama vuosi sitten, ja myös auttaa muita ihmisiä alkuun joilla liikkuminen on syystä tai toisesta hyvin rajoittunutta tai jotka ovat kohdanneet kunnon totaalista romahtamista. Perheemme nuorinta lasta myöten on saanut paljon apua ravinnosta ja käytämme myös ravintolisiä ja osaamme opastaa niiden hyödyllistä käyttöä. Nyt täydennän tätä osaamista liikunnan tietotaidolla.

Terveys edellä, omaa kehoa kuunnelle ja kunnioittaen! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa huolehtimaan itsestään.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkäongelmat
Etävalmennus