Syke Syke
Henna Heinikainen

Henna
Heinikainen

info[ät]activit.fi
0445662288
Tampere
http://www.activit.fi

Olen päälle kolmekymppinen Tampereella asuva personal trainer, jonka sydän sykkii liikunta- ja hyvinvointialalle. Liikuntataustani kautta sekä sali- että kestävyysharjoittelu ovat minulle tuttuja. Ohjaajana olen kannustava ja ystävällinen, mutta kuitenkin vaativa. Asiakkailleni annan kaikkeni.

Mielestäni sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin tuleekin olla harjoittelussa etusijalla ja tulet näkemään sen ohjauksessani. Kun terveellisiä elämäntapoja halutaan toteuttaa käytännössä, ei muutosten aina tarvitse olla radikaaleja. Voit halutessasi unohtaa aamuaerobiset ja jättää maitorahkapurkit kaupan hyllylle. Pyörää ei siis tarvitse keksiä uudestaan, mutta saatat tarvita jonkun tönäisemään sen liikkeelle tai pitämään vauhdissa. Kanssani suunta on eteenpäin.

Jos siis kaipaat elämäntapamuutosta tai tavoittelet arjen hyvinvointia, tulen tueksesi. Olen apunasi esimerkiksi kun haluat sovittaa liikunnan arkeesi, viedä harjoittelusi seuraavalle tasolle tai parantaa ruokailutottumuksiasi. Tarpeisiisi suunnitellun harjoitusohjelman kautta vahvistat sekä kehoa että mieltä. Valinta on sinun, joten ota heti rohkeasti yhteyttä!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona juoksu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Etävalmennus Tampere