Syke Syke
Markus Käkelä

Markus
Käkelä Elämä edessä, tukka takana ja taivas rajana, kaikki on muu on väliaikaista paitsi muutos ja sinä olet tilanteesi herra! Joten tästä päivästä tulee parempi kuin eilisestä mutta huonompi kuin huomisesta. Vieläkös oli jotain0 vai aloitetaankos?! ;)

mtk.kakela[ät]gmail.com
0452188033
Rovaniemi
https://m.facebook.com/markus.kakela?ref=bookmarks

Valmentajana yrityksessä:
Trainer4you

30- vuotias Oululainen mies. Luonteeltani reipas, mutta rauhallinen, sosiaalinen, empaattinen, sekä optimistinen ja kunnianhimoinen ja päättäväisyyttäkin löytyy. Toimin yleensä johdonmukaisesti oli tilanne sitten helppo tai vaikea ja yksin tai ryhmässä, mutta jotenkin onnistun saamaan ns, otteen ja johdon jolloin ihmiset seuraa mitä itse teen, miten ja miksi ? Johtuneeko et 10 vuotta toiminut johtajan asemassa yrittäjänä ja toimin edelleen mutta hieman erilaisissa merkeissä. Olen urheilullinen ja taustaa löytyy koripallosta- jenkkifutistikseen, eripuolustuslajeja sekä kilpailua nyrkkeilyssä mm sm- kulta c-junnuissa. Olen myös musiikin parissa elänyt ja bändissä rumpalina jossa myös rokin sm 2006 eli pelisilmää löytyy ja opetustaitoakin on. Olen valmentanut muutamia ihmisiä ja vielä en ole epäonnistunut tai antanut periksi pätevyyden takia et menen aina niinku what every takes ihmisten kanssa kun terveys on minulle tärkeää, huolehdin ihmisistä myös treenin jälkeen eli muussa reservissäkkin, koska se antaa hyvän mielen kun tietää että voi hyvin niinku muutenkin kuin fyysisesti. Oma-aloitteinen ja vaativa, mutta pelisilmää on eli menen ihmisten ehdoilla mutta omilla metodeilla pidän haasteista ja epäonnistuminen ei saa minua lopettamaan jos on kysymys toisen ihmisen hyvinvoinnista siitä on jo parikin hyvää esimerkkiä ja lisää tulee ja kiitos Trainer4you: n poppoon. Lähdin istumatyöstä kuntoiluun ja jotain uutta ja pysyvääkin tulee se on minulla unelma ja työstän sitä paraikaa.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kestävyysharjoittelu kuntosali kuntoutus muu urheilu personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus selkäongelmat
Etävalmennus