Syke Syke
Elina Säämänen

Elina
Säämänen Terveyttä ja hyvää oloa ravinnosta ja liikunnasta!

elina.mononen[ät]ippnet.fi
045 6023244
Sastamala
http://www.eshyvinvointi.fi

Valmentajana yrityksessä:
Hyvinvointipalvelu Elina Säämänen

Yritykseni tarjoaa Ravintovalmentajan, sekä Personal Trainerin (vielä opiskelijahinnoin) palveluja niin yksityisille, kuin yrityksille, sekä yhdistyksille. Lisäksi minulla on laadukkaita tuotteita myynnissä.. Mm. Tritanium- jälleenmyyjänä saan myyntiin kotimaiset, innovatiiviset ja upeat treenivaatteet ja saan ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista, sekä tuotteiden ominaisuuksista tehdyistä tutkimuksista!

Palveluja ovat esimerkiksi ravinto- ohjelman teko, ruokapäiväkirjan tarkastus ja neuvonta ravitsemusasioissa, liikunta- tai kuntosaliohjelman laatiminen, tai henkilökohtainen ohjaus kuntosalilla, kotiharjoittelussa, tai vaikka kehonhuoltoharjoittelussa. Tai mikä onkin tarpeen juuri sinulle!

Kehitän itseäni jatkuvasti ja olen erittäin kiinnostunut ruoan ja liikunnan terveysvaikutuksista ja parantamisesta ravinnon ja liikunnan kautta. Terveydehuoltoalan koulutus ja pitkä työkokemus auttavat minua katsomaan asiakasta yhtenä kokonaisuutena ja tarpeen mukaan toimimaan myös osana moniammatillista ryhmää esim. osana kuntoutustoimintaa.

Otan jokaisen asiakkaan huomioon yksilönä toiveineen, päämäärineen, rajoituksineen ja vahvuuksineen. Kysy siis juuri sinua kiinnostavaa palvelua, tai ota yhteyttä niin mietitään asiaa yhdessä!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkäongelmat
Hämeenkyrö Ikaalinen Jämsä Kankaanpää Loimaa Mänttä-Vilppula Nokia Salo Sastamala