Syke Syke
Emilia Perkkola

Emilia
Perkkola Voittaja ei luovuta, eikä luovuttaja voita!

emilia.perkkola[ät]wellbeat.fi
045 666 0676
Rauma
http://www.wellbeat.fi
https://www.facebook.com/emilia.perkkola.wellbeat/

Valmentajana yrityksessä:
Wellbeat Oy

Olen ylioppinut, liikuntalääketieteen perusopinnot lukenut liikuntaneuvoja ja personal trainer. Liikunta, urheilu, ravinto ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat tärkeitä asioita elämässäni. En ole "herkut pannaan" - tyyppiä, vaan "kaikkea kohtuudella" on valmennukseni ydin. 

Omiin harrastuksiini kuuluu aktiivinen kuntosaliharjoittelu, jonka olen omalla kohdallani vienyt kilpaurheiluun saakka, lajinani body fitness. Ennen pääsääntöistä kuntosaliharjoittelua pelasin ringetteä ja pesäpalloa. Aikoinaan kokeilin rajojani myös yleisurheilun ja hiihdon parissa. 

Valmennuksessani edetään ASIAKKAAN TAVOITTEEN mukaisesti. On tavoitteenasi uuden harrastuksen aloittaminen, liikunnan ilon löytäminen tai sen ylläpitäminen, painonpudotus/painonhallinta, lihasmassan kasvatus, kehittyminen omassa lajissasi, tai jtn aivan muuta, ota rohkeasti yhteyttä niin autan Sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tekemään unelmistasi totta! :) 

 

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kahvakuulailu kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali lasten ja nuorten liikunta painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Etävalmennus Eura Laitila Rauma