Salla Rikkilä
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Salla Rikkilä

Moikka! Kaipaatko apua ruokailutottumustesi ja ruokasuhteesi muuttamiseen tai ehkä kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen? Vai tuntuuko liikkeelle lähteminen haastavalta esimerkiksi lasten saannin jälkeen?

Teen ravintovalmennusta sekä työskentelen Personal trainerina Helsingissä ja Pk-seudulla. Olen työskennellyt alalla vuodesta 2014, ja minulla on myös kattava tausta sosiaalialalta muutostyöstä erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa. Ominta osaamisaluettani ovat ravintovalmennus (FIHF ravintovalmentaja), elämäntapamuutokset sekä kehonmuokkaus, ja olen myös lisäkouluttautunut raskausajan liikunnan ohjaamiseen, sekä synnytyksestä palautumista tukevaan harjoitteluun. Olen kilpaillut Body Fitneksessä, mutta tällä hetkellä monipuolinen liikunta on minulle puhtaasti hyvinvointia tukeva elämäntapa!

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, kannustava ja huumorintajuinen, mutta myös jämäkkä ja vaativa. Haluan, että valmennettavani sitoutuvat projektiinsa, saavuttavat tavoitteensa ja myös nauttivat matkasta! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Ota valmentajaan yhteyttä