Anna-Liisa Ruusunen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Anna-Liisa
Ruusunen Tule valmennukseeni tankkaamaan hyvää oloa, parempaa kuntoa ja enemmän energiaa!

Valmentajana yrityksessä:
FitStop - Sinun Hyvinvointisi Varikko!

Monipuolinen urheileminen on aina ollut intohimoni ja iän myötä myös muut hyvinvoinnin osa-alueet ovat korostuneet, kuten terveellinen ruoka, lepo ja yleensäkin tasapaino elämässä. Itselläni erilaiset selkävaivat vaivasivat nuoresta tytöstä hyvin pitkälle aikuisikään. Mutkaisen ja pitkän tien jälkeen, olen vihdoin löytänyt oikeat hoito-, huolto- ja treenimuodot ja nykyään olen paremmassa kunnossa kuin koskaan. Se on hieno tunne!

Yli kymmenen vuoden työura hektisessä business-maailmassa on antanut myös valtavasti kokemusta paineen ja kiireen alla työskentelemisestä ja opettanut tasapainoiseen elämänhallintaan sekä itsestä huolehtimisen priorisoimiseen. Sparraus, valmennus ja ihmisten kanssa toimiminen yleensä, ovat minulle luontaisia asioita ja nautin niistä suuresti.

Liikunnan osalta vahvuuksiani ovat toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu, kehonhallinta sekä liikkuvuus- ja kehonhuoltoasiat. Myös juoksu ja triathlon ovat erittäin lähellä sydäntäni. Lisäksi olen jo vuosia ohjannut erilaisia ryhmiä, joten ohjaamiskokemustakin löytyy paljon. Ihmisen psykofyysisyys on tärkeää ymmärtää ja ottaa huomioon myös valmennuksissa. Olenkin lisäkouluttautunut myös psykkiseksi valmentajaksi. Olen helposti lähestyttävä, kuuntelevainen, huumorintajuinen ja kannustava valmentaja, joka ottaa kokonaisuuden tarkasti huomioon. Minulta voi tilata myös Firstbeat hyvinvointianalyysit.

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona juoksu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer fysiikkavalmennus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu Kiinteytyminen mentaalivalmennus (psyykkinen) pyöräily selkä- ja hartiaongelmat triathlon Yleinen hyvinvointi
Eura Harjavalta Kokemäki Nakkila Pori Ulvila