Syke Syke
Nina Alakopsa

Nina
Alakopsa "Elämä kyllä löytää omat tiensä kun vain jaksaa olla siitä kiinnostunut. Siun vaan täytyy luottaa siihen ja itseesi ja antaa sen viedä mukanaan."

nina[ät]kuntoaitta.com
0442302629
Joensuu
http://www.kuntoaitta.com/blogi/profile/nina-alakopsa
https://www.facebook.com/ftninni/

Valmentajana yrityksessä:
Kunto Aitta Oy

Olen 29-vuotias elämäniloinen impulsiiviliikkuja Joensuusta, jolla on aina pieni pilke silmänkulmassa ja joka on aina kiinnostunut oppimaan uutta.

 

Löysin oman alani asiakaspalvelun, kuntoutuksen ja liikunnan maailmasta fysioterapeutiksi kouluttautumisen aikana ja sillä tiellä vieläkin ollaan.

Omiin kiinnostuksenkohteisiin ja harrastuksiin kuuluvat kuntosalin lisäksi jooga, uiminen, ilma-akrobatia, kehonpainoharjoittelu, koiran kanssa touhuaminen sekä moottoripyöräily.

 

Kouluttautunut olen fysioterapeutiksi (toukokuu 2012), sisustusartesaaniksi (toukokuu 2016), personal traineriksi (elokuu 2016), ravintovalmentajaksi (maaliskuu 2017) sekä kahvakuula- & toiminnallisen harjoittelun ohjaajaksi (kevät 2017).

 

Kunto Aitalla  olen työskennellyt vuodesta 2012 lähtien fysioterapeuttina/ryhmäliikuntaohjaajana/valmentajana. Lisäksi teen töitä Osuuskunta Kytölle sivutoimisesti.

 

Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, mutta palaan töihin 9.8.18 alkaen. Parhaiten miut saa kiinni sähköpostilla tai nykäisemällä hihasta.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fysioterapia harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kuntosali kuntoutus koulutukset ja luennot lasten ja nuorten liikunta personal trainer ravintovalmennus kahvakuulailu Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu jooga ja meditointi painonhallinta ja painonpudotus psyykkinen valmennus raskausajan harjoittelu
Joensuu Kontiolahti