taru laaksonen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

taru
laaksonen

Valmentajana yrityksessä:
Taru Laaksonen

Personal trainer 2016, Trainer4you 

Hyvinvointivalmentaja 2016, Trainer4you

Kuntosalivalmentaja 2016, Trainer4you 

Lähihoitaja 2010, Winnova

Hypox-ohjaaja 2018 

Liikuntataustana pesäpallo ja kilpatanssi 

Avopuoliso, kahden lapsen äiti

 

Heippa,

 

Esikoiseni syntymän jälkeen viisi vuotta sitten, kiinnostukseni omaa hyvinvointiani kohtaan heräsi. Siitä lähtien se onkin ollut tärkeä osa elämääni, elämäntapa.

 

Harjoitusten jälkeinen fiilis oli niin mahtava, että siitä syttyi kipinä, halu kertoa tästä kaikille. Tuohon aikaan elämässäni tapahtui pysäyttäviä asioita, jotka saivat minut ajattelemaan elämänarvojani uudelleen, sain käännettyä negatiivisen kokemukseni positiiviseksi ja sitä kautta sain uskon itseeni ja unelmiini ja uskalsin lähteä opiskelemaan personal traineriksi.

 

Otan jokaisen asiakkaani tarpeet huomioon yksilönä ja hoidan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti. Erityisalaani ovat elämäntapamuuttujat. 

 

Valmentajana kehitän itseäni koko ajan, luen paljon hyvinvointikirjallisuutta sekä haastan itseäni omissa treeneissäni. Sosiaalisuus ja iloisuus ovat minulle luontaisia asioita, teen työtäni intohimolla. Lähihoitajan työstä minulla on vuosien kokemus asiakassuhteista ja niiden ylläpidosta.  

 

Ota minuun rohkeasti yhteyttä, teen tätä työtä sinua varten.

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona kahvakuulailu kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer juoksu kehon muokkaus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus
Eura Eurajoki Rauma Säkylä Köyliö