Liisi Teräväinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Liisi Teräväinen
Energiaa ja iloa elämään liikkeellä! :)

Valmentajana yrityksessä:
WITA Wellness

Olen Liisi, monipuolinen yrittäjä Rajamäeltä.

Opiskelen liikunnanohjausta Kisakallion urheiluopistossa ja samalla toimin yrittäjänä. Olen työskennellyt liikunta-alalla yli 6 vuotta, jonka aikana olen ohjannut useita erilaisia ryhmäliikuntatunteja (mm. cross, RVP, functional training, kehonpainotreenit, Tabata&Dance, liikkuvuusharjoitukset sekä tanssilliset tunnit kuten Zumba® Fitness, Zumba® Toning ja Latin Twerkout). Teen yrittäjänä ryhmäliikunnan ohjauksen lisäksi muitakin liikunta-alan hommia: vedän ulkotreenejä, teen nettivalmennuksia - Energiaa ja hyvää oloa liikunnalla, ja tarjoan mm. myös asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä tanssiesityksiä erilaisiin juhliin.

Kouluttautuminen on minulle tärkeää, koska mielestäni ihminen voi aina oppia uutta ja sitä kautta saada täydennystä osaamiseensa. Tällä hetkellä opiskelen Personal Traineriksi Kisakallion urheiluopistossa.

Nautin kaikenlaisesta liikunnasta ja ohjaamisesta, mutta lähellä sydäntäni ovat etenkin lattaritanssit, kuntosalitreeni ja liikkuvuusharjoittelu.

Työssäni nautin siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja kannustaa heitä ylittämään itsensä.

Mielestäni on tärkeää osata kuunnella omaa kehoa ja syödä sekä liikkua monipuolisesti.

Tärkeintä ei ole lähteä liikkeelle, koska on pakko tai haluaa esim. muuttaa ulkomuotoa. Tärkeintä on lähteä liikkeelle, koska monipuolinen liikunta auttaa jaksamaan arjessa ja tukee terveyttä!

Lisäksi teen yrittäjänä myös apteekkialan töitä ja palveluna kauneudenhoitoalan puolella teen rakennegeelikynsiä.

Tervetuloa mukaan valmennuksiini!

Löydät minut Facebookista ja Instagramista: @Linesdancefit


Ota valmentajaan yhteyttä