Mira Heino | Valmentaja | SYKE Tribe

Mira Heino
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Mira Heino
-luo oma muutoksen polkusi ja muista kuka olet-

Nurmijärvi/ Klaukkala
Valmentajan omat kotisivut

Valmentajana yrityksessä:
MiiruFit

Minä, Mira olen 40- vuotias liikkuja, ryhmäliikunnan ohjaaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen koko ikäni pelannut koripalloa ja kehittänyt lajin parissa liikkuvia. Tämän lisäksi erilaiset ryhmäliikuntamuodot ovat olleet aina läsnä ja antanut hyvän vastapainon sekä tuen korisharrastukselle. Olen joukkuepelaaja ja uskon vahvasti ryhmän tuottamaan energiaan, oltiin sitten pelikentillä, työelämässä, verkkovalmennuksessa tai vaikka kaveriporukassa.

Tapahtumien, liikuntalomien ja erilaisten juhlatilaisuuksien järjestäminen on ollut intohimonani ja osana työtäni aina. Mikään ei ole parempaa, kun luoda ihmisille uusia elämyksiä ja kokemuksia, kera hyvän seuran. Health Coachiksi (hyvinvointivalmentaja) valmistuin keväällä 2018 PT Coaching Academysta.

Tällä hetkellä päiviini kuuluu erilaisia ryhmäliikunnan ohjauksia vakituisissa sopimussaleissa, sekä yksityistuntien merkeissä. Minulla on myös henkilökohtaisia valmennettavia niin liikunnan, kun ruokavalioiden tiimoilta.

MINKÄLAINEN VALMENTAJA MINÄ OLEN?

Oma tahtotilani on aina saada asiakas voimaan sisäisesti sekä ulkoisesti hyvin, riippumatta vaadittavasta työmäärästä. Positiivisuuden kautta kannustaminen kuuluu minun työkaluihini ja uskon vahvasti oman oivaltamisen kautta muutokseen. Kokemukseni monipuolisesta liikunnasta mahdollistaa löytämään myös sinulle mieluisan tavan liikkua. Kokin koulutus ja taito luoda ravintorikkaita, sekä nopeita arkiruokia on pravuurini, jonka johdosta löydämme varmasti uusia makuja ja menetelmiä myös sinunkin keittiöön.

VALMENNUKSENI TAVOITE ON AINA OPTIMAALINEN HYVINVOINTI JA HALUAN KOROSTAA ASIAKKAILLE SEURAAVIA ASIOITA;

  • Muutos alkaa omasta tahdosta sekä tavoitteiden asettamisesta.
  • Vastuu muutoksesta on jokaisella itsellään, mutta yhdessä ne ovat lähempänä. Valmentajana haluan kannustaa erilaisiin ajattelutapoihin, tuon myös konkreettisia toimintatapoja käyttöösi.
  • Muutoksen mahdollistamiseksi on ensin kartoitettava omat voimavarat, sekä tavoitteet. Huomioimme menneisyyden, opittujen tapojen sekä uskomusten vaikutuksen nykyhetkeä unohtamatta.
  • Suorituskeskeisyys jätetään sivulle ja siksi tavoitteet tehdään realistisesti käyttämällä juuri niitä voimavaroja, joita sinulla siinä hetkessä on.


Ota valmentajaan yhteyttä