Liisa Pohjolainen | Valmentaja | SYKE Tribe

Liisa Pohjolainen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Liisa Pohjolainen
"Valmennukset yksityisellä kuntosalilla ilman muita ihmisiä."

Valmentajana yrityksessä:
Studio4Trainers

Nimeni on Liisa. Olen liikuntaneuvoja, personal trainer ja pian myös valmistunut liikunnanohjaaja (AMK).

Valmennan työkseni ihmisiä, jotka haluaa panostaa uudestaan tai jopa ensimmäistä kertaa omaan hyvinvointiinsa. Taustalla saattaa olla painonpudotuksen tai liikunnan aloittamisen tavoitteita.
Valmennusfilosofiani perustuu tutkittuun teoriaan sekä omaan kokemukseen isommasta painonpudotuksesta. Asiakaslähtöinen valmennus sanoo tuskin kenellekkään mitään, joten avaan sitä hiukan: -”Tuloksia ei synny pelkillä ohjeilla – ne syntyy asiakkaan housuihin asettumalla, luomalla elinikäiset ja innostavat toimintatavat liikuntaan sekä elintapoihin.”

Toimipisteeni sijaitsee Tampereen keskustassa Studio4Trainersin tiloissa kuninkaankadulla. Kuntosali on käytössämme kokonaan yksityisesti, joka tarjoaa entistä laadukkaampaa ohjausta ja vapaampaa liikkumatilaa. Käytössämme on peräti 108m2 tila ja kuntosalivälineet. Studion käytöstä ei peritä maksua.

Studio4Trainers on uusi konsepti Suomessa, joka tarjoaa kuntosalin käyttöön yksityisesti. Studiota käyttää yritykset, liikunta-alan valmentajat ja urheiluseurat. Loin studion sillä ajatuksella, että halusin tarjota ihmisille mahdollisuuden treenata kuntosalilla ilman muita ihmisiä. Halusin luoda myös itselleni ruuhkattoman toimipisteen, missä pystyn tarjoamaan asiakkaalleni rauhallisen ympäristön harjoitella. Kuntosaleilla ruuhka-aikaan treenaaminen oli mahdotonta ja siitä kärsi aina samaan aikaan liikkuvat asiakkaani.


Ota valmentajaan yhteyttä