Katja Kukko
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Katja Kukko
Kehity ja huolla laadukkaalla liikkeellä

Valmentajana yrityksessä:
Forever LITE Vaasa

Olen koulutukseltani personal trainer sekä urheiluhieroja ja työskennellyt liikunta-alalla vuodesta 2016 lähtien. Tällä hetkellä teen töiden ohella liikuntapsykologian opintoja. Lajitaustaa minulla on yleisurheilusta taitoluisteluun, mutta viimeiset 15 vuotta aikani on vienyt pääosin salibandy, kuntosali ja muutama vuosi sitten kuvioihin tullut crossfit.

Lähtökohtaisesti valmennusteni tavoite on aina se, että valmennuksen jälkeen asiakkaalla on parempi olla omassa kehossaan. Toisille se voi tarkoittaa vahvempaa kehoa, kehitystä suorituskyvyssä tai liikkuvuudessa ja toisille se voi olla oman kehonkuvan korjaamista. Monille se on kaikkien näiden yhdistelmä.
Minulle on tärkeää, että ihan kaikki kehonmuokkaus lähtee arvostuksesta omaa kehoaan kohtaan, eikä inhosta tai tyytymättömyydestä. Keskityn ennemmin hyvinvointiin ja kehitykseen suorituskyvyssä, kuin muutokseen ulkonäössä. 
 

Valmennukseni jakautuvat kolmeen ryhmään:

Treeniä rakastavalle,
Kehonsa tai ruokasuhteen kanssa kamppailevalle ja
Kuntoutujalle

Eli valmennukseni sopivat sinulle, jos tunnistat itsesi jostain seuraavista:

1. Rakastat treenaamista, mutta kaipaisit harjoitteluusi monipuolisuutta, johdonmukaisuutta tai tavoitteellisuutta

2. Et tunne oloasi hyväksi omassa kehossasi ja olet valmis työstämään asiaa treenaamalla sekä kehoa että mieltä

3. Sinulla on jokin urheiluvamma tai tuki- ja liikuntaelinvaiva, jonka kuntoutuksessa tarvitset apua ja tahdot myös jatkaa liikuntaa haasteista huolimatta

Löydät lisätietoa kustakin valmennuksesta osoitteesta www.katjakukko.fi 


Ota valmentajaan yhteyttä