Tinja Vihervuori


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Tinja
Vihervuori Pienillä askelilla syntyy iso muutos!

Valmentajana yrityksessä:
Fitverstas

Moikka!

Olen Tinja Vihervuori, Fitverstas valmentaja. Valmennan pääasiassa pääkaupunki seudulla. Etävalmennuksetkin ovat mahdollisia! 

Valmentajana haluan auttaa muita aloittelijoita löytämään sen saman kipinän minkä minä löysin. Löytämään sinulle sopivan tavan treenata ja toteuttamaan sitä sinulle sopivalla tavalla. Aloitamme yhteisen matkan johon kuuluu onnistumisia ja joskus huonoja päiviä. Kaikki ne koemme yhdessä ja olen sinun tukenasi vaikeina päivinä ja iloitsemassa onnistumisista. Luomme yhteisen luottamuksen toisiimme.

Valmentajana olenkin kannustava ja iloinen, mutta tarvittaessa osaan olla tiukka ja vaativa treenatessa tavoitteita kohti. Haastan sinua oman mukavuusalueesi ylittämiseen sopivassa tilanteessa. Jo tässä lyhyehkössä ajassa valmentajana olen päässyt näkemään onnistumisia ja haasteita. Pystyn valmentamaan suomeksi sekä englanniksi.

Lisää tietoa löydät minusta, joko nettisivuiltani tinjavihervuori.com tai Fitverstaas valmentaja profiilistani: https://www.fitverstas.com/tinja

Ota minuun rohkeasti yhteyttä niin otetaan yhdessä askelia kohti parempaa ja terveellisempää elämää!

Ota valmentajaan yhteyttä


erityisruokavaliot harjoittelu kotona kehon muokkaus Kiinteytyminen kuntosali Lihasten kasvatus painonhallinta ja painonpudotus personal trainer
Espoo Helsinki Vantaa Etävalmennus