Jarkko Kiiskinen

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Jarkko
Kiiskinen Go with the flow and enjoy the ride

Vantaa

Valmentajana yrityksessä:
Kuntokeskus Liikku

Moikka!

Mie oon Jarkko tämmönen Joensuusta pääkaupunkiseudulle eksynyt rajaseudun Rambo. Olen ammatiltani fysioterapeutti, johon olen käynyt lisäksi Physio Trainer fysioterapeuteille suunnatun personal trainer koulutuksen. Ihmiskehoa ja sen fysiikkaa olen pääsääntöisesti coachannut työikäisten ja ikääntyneiden parissa. Kipufysioterapeutin erikoistumisopinnot ovat työn alla ja tämän myötä osaamiseni laajenee kroonisten kipujen kanssa tuskailevien valmennuksiin. 

Voima, suorituskyky, sekä fysiikkaharjoittelu on ollut lähellä sydäntä pitkään. Salilla on tullut pyörittyä jo useampi vuosi omien sali reenien tai crossfitin parissa.  Tämän lisäksi taustaa kamppailulajeista erityisesti nyrkkeilystä ja thainyrkkeilystä.

"Terve mieli terveessä kehossa" kuvaa ehkä parhaiten omaa valmennusfilosofiaani. Hyvä suorituskyky ruokkii jykevää oloa ja maistuvaa elämää. Virkeä mieli pitää motivoituneena ja keskittyneenä arjen ja vapaa-ajan haasteissa. Luotan ns. perustekemiseen eli ravinto, reeni ja palautuminen edellä. Nää kun on kunnossa ei voi ku onnistua. 

 

 

 

Ota valmentajaan yhteyttä


fysioterapia kuntosali personal trainer
Joensuu Tuusula Vantaa