Syke Syke
Ilkka Häggman

Ilkka
Häggman Parempaa hyvinvointia rakentamassa.

ilkka[ät]himovement.fi
0505298315
Helsinki
http://www.himovement.fi

Valmentajana yrityksessä:
Hi Movement Hieronta & Valmennus

Olen 34 vuotias koulutettu hieroja ja Personal Trainer Helsingistä, työssäni keskityn asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vahvuuteni on hierojan ammattitutkinnon mukanaan tuoma kehon- ja anatomiantuntemus sekä syvempi ymmärrys kehon toiminnasta. Ymmärrän eri tuki- ja liikuntaelin ongelmien syitä ja pystyn hieronnan lisäksi ohjaamaan asiakkaalle liikkeitä, joiden avulla hän pystyy itse hoitamaan, korjaamaan sekä ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia. 

Liikunta on kuulunut oleellisena osana elämääni aina lapsuusiästä alkaen ja yhteinen matka liikunnan kanssa jatkuu ja monipuolistuu yhä edelleen. Harrastan monipuolista liikuntaa ja tällä hetkellä oma vapaa-aikani kuluu lihaskuntoharjoittelun parissa, lenkkipolulla tai pyörän selässä. Tykkään treenata myös vuodenaikojen mukaan, eli kesällä teen paljon lihaskuntoharjoittelua ulkona esimerkiksi omaa kehonpainoa hyödyntäen, voimistelurenkaiden avulla tai erilaisia hyppyjä ja loikkia hyödyntäen. Kahden pienen lapsen isänä ymmärrän perhe-elämän ja harrastusten yhteensovittamisen mahdolliset haasteet. 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona kahvakuulailu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus selkäongelmat
Espoo Helsinki Vantaa