Tero Puustinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Tero Puustinen
"No excuses, just results."

Verkkokauppa:
Akatemia - By Tero Puustinen

Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja määrätietoinen. Minulle on tärkeää, että liikunta edistää terveyttä, tuottaa elämyksiä ja positiivisia kokemuksia. Saamme syntymään laadukkaan lopputuloksen kokonaisuudesta, jossa tavoitteen mukainen treeni, ravinto, mieli ja palautuminen ovat tasapainossa.

Olen koulutukseltani TtM (Liikuntalääketiede), Liikunnanohjaaja (LPT), Urheiluhieroja, FAF Personal Trainer, FAF Nutrition Coach, Mental Sport Coach ja SportFocus Psyykkinen valmentaja. Lisäksi omaan noin viidentoista vuoden työkokemuksen Personal trainingista, huippu-urheiluvalmentamisesta ja kouluttamisesta.

Toimin Personal Trainer -töiden ohessa autourheilun maajoukkueessa ja ratsastuksen maajoukkueessa (kenttä-, koulu- ja esteratsastus) fysiikka-, ravinto- ja psyykkisen valmennuksen erikoisosaajana. Lisäksi toimin FAF Finland:lla Personal Trainereiden kouluttajana.

Harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, kestävyysjuoksu ja ratamoottoripyöräily. Aiempiin harrastuksiini ovat kuuluneet mm. pikajuoksu ja paini.

Huomioi, että pystyn ottamaan vain rajoitetun määrän valmennettavia huippu-urheiluvalmennettavieni lisäksi, joten varmista paikkasi ottamalla yhteyttä jo tänään! Tehdään yhdessä haaveistasi totta!


Ota valmentajaan yhteyttä