Maria Paananen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Maria Paananen
Ei tarvitse tehdä kovinkaan paljon, jos vain tehdään oikeita asioita.

Valmentajana yrityksessä:
Aktifysio

Tervehdys!

Olen Maria. Sinun valmentajasi ja kartturisi kohti elämäsi kuntoa. Koulutukseltani olen fysioterapeutti, sittemmin erikoistunut työterveyshuoltoon ja toiminkin pääasiallisesti työterveyden asiantuntija- ja OmaValmentajatehtävissä Terveystalossa.

Lähes koko elämäni ajan olen viettänyt  kaiken vapaa-aikani joko urheilun tai kuntoliikunnan parissa. Sekä itse urheillen tai liikkuen että muita valmentaen ja liikuttaen. Vuosien varrella käytyjä lisäkoulutuksia onkin tällä saralla kertynyt satoja tunteja. Käytännön kokemuksesta puhumattakaan.

Eri valmennustehtävissä olen toiminut jo kahdenkymmenen vuoden ajan; niin yksilö- ja joukkueurheilijoiden kuin kunto- ja terveysliikkujien parissa. Viimeiset viisitoista vuotta olen myös työskennellyt tiiviisti työyhteisöjen hyvinvointihankkeiden parissa.

Erityisen lähellä sydäntäni on ajatus kehon ja mielen korjaamisesta oikeanlaisen liikkeen, riittävän levon ja laadukkaan ravinnon kautta.

Valmennuksissani keskityn mieluusti olemassa olevien voimavarojen vahvistamiseen, muutoksen kannalta vain olennaisen muuttamiseen sekä näyttöön perustuvaan tekemiseen. Uskon, että vähemmän voi olla enemmän kun keskitytään oikeisiin asioihin.

Uskon myös että laadukas valmennus kuuluu kaikille, tilanteesta tai tavoitteesta riippumatta. Uskon, että jokainen voi saavuttaa tavoitteensa, kun vain tehdään oikeanlaisia asioita ja oikeassa järjestyksessä. Tämän eteen olen valmis pistämään itseni likoon!


Ota valmentajaan yhteyttä