Oona-Mari Hakulinen | Coach | SYKE Tribe

Oona-Mari Hakulinen
Contact us
Coach search

Oona-Mari Hakulinen
"Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta kuunnella." - B. J. Gallagher

As a coach at the company:
Valmentaja Oona-Mari Hakulinen

Tarjoan valmennuspalveluita kaiken tasoiselle juoksijoille. Teen yhteistyötä aloittelevien juoksijoiden, aktiivikuntoilijoiden ja kilpajuoksijoiden kanssa ja autan sinua saavuttamaan tavoitteesi lähtötasosi & arjen resurssisi huomioiden.

Valmentajana minulle on tärkeää, että kehittymisesi juoksijana tapahtuisi fiksusti, kestävästi ja mielekkäällä tavalla. Tämän takia asianmukainen voima- ja tukiharjoittelu, juoksutekniikkaharjoittelu sekä progressiivisesti toteutettu monipuolinen juoksuharjoittelu ovat kaikki tärkeä osa valmentautumisen kokonaisuutta, mutta halutessasi vain yhteen osa-alueeseen syventyminen voi olla yhteistyön tavoite. Tarvittaessa valmennuksessa voidaan syventyä myös terveyttäsi ja harjoitteluasi tukevaan ravitsemukseen.

Valmennustyössäni hyödynnän liikuntatieteellistä koulutustani & tutkija-asennettani, valmentajana omaksuttua käytännön soveltamiskykyä sekä kokemuksiani urheilijana.

Valmennuspalveluni on räätälöitävissä monenlaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Ole siis rohkeasti yhteydessä! :)


Contact coach