Tytti Honkonen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Tytti
Honkonen "Haasta ja ylitä itsesi, et usko mitä voit saavuttaa!"

Valmentajana yrityksessä:
Boom Valmennus

Olen Tytti ja Boom Valmennuksessa valmentajana. Olen harrastanut liikuntaa aina. Pienenä tyttönä tanssin ja voimistelin kilpaa, uin, pelasin koripalloa ja ratsastin. Alle parikymppisenä aloitin aktiivisesti ohjaamaan ryhmäliikuntaa ja tanssin showtanssiryhmässä esiintyen ympäri Suomea. Vuodet vierivät ja lasten myötä liikkuminen väheni hetkeksi. Satutin jalkani ja sitä kuntoutettiin useita vuosia kävelykuntoiseksi. Samaan aikaan tein vaativaa esimiestyötä ja kadotin itseni arjen jalkoihin.

Muutama vuosi sitten löysin itseni jälleen liikunnan parista. Rakastuin voimailuun ja aloin haastamaan itseäni myös kestävyyslajien kanssa, omalla tasollani. Huomasin kuinka tärkeää on huolehtia kehosta kokonaisvaltaisesti. Aloin syömään minun hyvinvointiani tukevaa ruokaa, nukkumaan riittävästi sekä pysähtymään oman kehoni äärelle. Lopulta seurasin pitkäaikaista unelmaani ja aloitin jälleen työt hvyinvoinnin parissa.

Toivon omalla ammattitaidollani ja esimerkilläni auttavani muita eksyksissä olevia ihmisiä. Jokaisella on oikeasti mahdollisuus voida hyvin elämässään. Joskus tämän löytämiseksi tarvitaan vaan vähän enemmän tukea ja etsintää. Valmentajana kuuntelen ja autan asiakasta itse oivaltamaan ja löytämään. Kannustan ja tarvittaessa käsken haastamaan lisää, jotta asiakas löytää omat vahvuutensa. Hyvinvointi on pysähtymistä ja kuuntelua, uuden oppimista ja välillä kaikkensa antamista, se on hikeä ja onnen kyyneliä, mielen ja kehon hyvinvointia.

Ota valmentajaan yhteyttä


Jyväskylä Alueena koko suomi