Toni Vilander


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Toni
Vilander Työkaluja hyvinvoivaan arkeen

Toni Vilander

Olen turkulainen 25-vuotias intohimoinen hyvinvointialan toimija. Intohimolla tarkoitan jatkuvaa itsensä kehittämistä ja kouluttamista sekä oman tietotaidon haastamista. Koen, että valmentajana ei voi koskaan olla valmis, vaan jokaisen asiakkaan sekä kollegan kohtaamisesta oppii aina jotain uutta. Missioni on oppia tuntemaan ihminen mahdollisimman laajasti psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena ja tätä kautta auttaa yksilöitä voimaan paremmin ja elämään omien henkilökohtaisten arvojen mukaista elämää.

Valmentajana olen avoin ja rehellinen sekä pyrin aina vahvaan luottamussuhteeseen asiakkaani kanssa, jolloin työskentely on molemmin puolin rennompaa ja mieluisampaa.

Tausta

Oma liikuntataustani koostuu palloilu- sekä kamppailulajeista. Viimeiset 18 vuotta on salibandy toiminut päälajinani, jonka ohella kokemusta on karttunut koripallosta, jalkapallosta ja sulkapallosta sekä kamppailupuolella combat hapkidosta ja kickboxingista. Lajien kattavan oheisharjoittelun myötä olen kerännyt itselleni tietotaitoa monipuolisesta liikkumisesta ja sen vaikutuksista arkiseen hyvinvointiin, jonka johdosta olen kiinnostunut tutkimaan ja opiskelemaan asioita syvemmin.

Olen toiminut valmentajana 15-vuotiaasta asti pitkäaikaisen harrastukseni, salibandyn, parissa. Vuosien varrelle mahtuu useita rooleja laji- ja maalivahtivalmentajasta yksilö- ja fysiikkavalmennukseen. Tämän lisäksi olen viimeisen kolmen vuoden ajan toiminut ryhmä- ja yksilövalmennuksen parissa ohjaten mm. voima-, kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelua nuorille sekä työikäisille aikuisille.

Valmennustyön lisäksi päivätöihini on kuulunut kasvatustyötä useassa eri ympäristössä. Olen työskennellyt mm. ala- ja yläkoulun erityisluokilla ja pienryhmissä, erityistä tukea tarvitsevien nuorten joukkueurheilun sekä nuorisopsykiatrisen sairaalaopetuksen parissa.

Koulutukset

Psyykkinen valmentaja - Trainer4You (2019)
Movement & Mobility Instructor - Spartan Academy (2019)
Voimavalmentaja - Spartan Academy (2019)
Kuntosalivalmentaja - Trainer4You (2020)
APT® Auktorisoitu personal trainer - Trainer4You (käynnissä)
Liikkeen laadun asiantuntija - Trainer4You (käynnissä)

Ota valmentajaan yhteyttä


fysiikkavalmennus harjoittelu kotona Jääkiekko Jalkapallo Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu lasten ja nuorten liikunta mentaalivalmennus (psyykkinen) personal trainer kuntosali painonhallinta ja painonpudotus selkä- ja hartiaongelmat Yleinen hyvinvointi
Etävalmennus Kaarina Lieto Masku Naantali Nousiainen Paimio Raisio Turku