Syke Syke
Antti Ahokanto

Antti
Ahokanto Dream, hard work, success

ptanttia[ät]gmail.com
Helsinki
https://www.facebook.com/PTAntti/

Valmentajana yrityksessä:
Stretch and Squeeze Training

Valmennusfilosofiani pähkinänkuoressa – aina henkilökohtaista ja sinun tarpeittesi mukaista. Painotan ja opetan harjoitteiden/liikkeiden tekemistä oikein teknillisesti, turvallisesti ja kohdelihas painoitteisesti. Harjoittelun pitää olla sinulle miellyttävää, kunhan olet valmis antamaan kaikkesi! Valmennukset tapahtuvat kuntosalilla, ulkona tai muussa ympäristössä tilanteiden tai harjoitteen mukaisesti.

Alkuun pääsemme alkuhaastattelun kautta, jossa kartoitan nykyisen tilanteesi ja asetamme tavoitteen! Lisäksi käymme läpi terveys tilanteesi, ruokailutottumuksesi sekä muut valmennukseen vaikuttavat tekijät. Pidämme yhteyttä viikoittain ja seuraamme kehitystä.

 

Jos  siis etsit liikuntaan uutta kipinää, haluat muokata kehoasi lihaksikkaammaksi tai kiinteämmäksi vai tavoitteletko pysyvää painonpudotusta niin MINÄ olen sinua varten! Teen myös urheilijoille ja urheiluseuroille räätälöityjä lihaskunto-, kestävyys- ja aerobisiavalmennuksia kauteen valmistautuessa ja sen aikana. Pienryhmille vedän niin sisä- kuin ulkotreenejä vuoden ympäri!

Valmentajana olen asiakaslähtöinen, motivoiva, kuunteleva, leppoisaa huumoria unohtamatta. Odotan sinulta vahvaa sitoutumista ja työtekoa, jotta pääsemme tuloksiin.

-stretch and squeeze -

Antti

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body kehon muokkaus kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer
Helsinki