Iida Aho


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Iida
Aho

Hei, olen Iida Aho 24-vuotias kouluttautunut Personal Trainer Ylivieskasta ( Fitverstas MPT- koulutus).

Liikunta ja terveellinen ravinto on se, mikä pitää minut positiivesena ja energisenä päivittäin. Itselläni suurimpana inhomon kohteena on ollut jo useamman vuoden tavoitteellinen treenaus kuntosalilla. Tavoitteeni omissa treeneissäni on lihasmassan, sekä voiman kasvatus. Tahdon oppia uutta, haastaa ja kehittää itseäni. Kuntosaliharjoittelu sekä tervelliset elämäntavat ovat  antaneet minulle niin paljon hyvää elämääni, siksi haluan kannustaa ja auttaa muita ihmisiä  heidän erilaisissa tavoitteessaan ja savuttamaan ne.  Pääosaamiseni on lihaskasvuun ja lihasaktivaatioon tähtäävässä treenauksessa, painonpudotuksessa, ravinnossa sekä psyykkisessä valmentamisessa.

Haluan tarjota sinulle kokonaisvaltaisia sinulle räätälöityjä palveluita yksittäisien ohjelmien sijaan, niin että terveellisestä ravinnosta ja liikunnasta tulisi sinulle elämäntapa. Nämä opit ja taidot tulevat säilymään sinulla kokoelämäsi ajan.

Haluan löytää yhdessä sinulle mieleisen tavan liikkua, näin liikunnasta tulee heposti osa arkeasi. Salilla treenatessa pidän erityisen tärkeänä, että liiketekniikat tehdään oikein, näin tuloksia saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja treenamminen on turvallista. Terveellisen ravinnon ei totisesti tarvi olla tylsää ja monimutkaista. Valmennuksessani opit syömään fiksusti ja tavotteitasi tukevasti sinulle sopivalla tavalla.

Kun sinulla on motivaatio, minä autan ja kannustan sinua saavittamaan tavoitteesi. Kun jotain tarpeeksi haluat, niin sen varmasti saavutat. Se vaatii työtä ja uusien asioiden omaksumista, se on todellakin sen arvoista!
Mikä olisikaan tärkeämpi asia, kun panostaa omaan itseensä ja omaan terveyteensä. Olipa unelmasi tai tavoitteesi mikä tahansa, tai liittypä se mihin tahansa. Kaikki lähtee terveydestä ja hyvinvoinnista. Kun ne ovat kunnossa voit olla paras versio itsestäsi.

Otahan rohkeasti yhteyttä, niin keskustelen mielelläni kanssasi ja luodaan yhdessä sinulle sopiva suunnitelma!

 

 

Ota valmentajaan yhteyttä


kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus erityisruokavaliot Lihasten kasvatus Kehonhuolto Kiinteytyminen
Ylivieska Kannus Nivala Oulainen Sievi Toholampi