Syke Syke
Jenni Kalliokoski

Jenni
Kalliokoski

jenni.kalliokoski[ät]gmail.com
044-5960981
Kuopio
https://www.fysioliminka.com

Valmentajana yrityksessä:
Fysio-Liminka

Hei!

Intohimonani ravitsemusohjauksessa on selvittää syömisen hallinnan pulmia sekä ohjeistaa terveellisen, urheilua ja kuntoilua tukevan, ravitsemuksen periaatteita. Koen, että joustava ja keholähtöinen syöminen on avain onnistuneeseen painonhallintaan kenelle tahansa. Näkemykseni on, että syöminen on muutakin kuin pelkkää ruokaa, sillä mielellämme on erittäin suuri vaikutus ruokavalintoihimme ja syömiskäyttäytymiseemme. Syömisen psykologinen puoli on minusta erittäin tärkeää huomioida ohjaamisessa. Kiinnostus kehonkuvaa, syömisen taitoa ja itsetuntoa kohtaan näkyy myös pro gradu –työssäni. 

Kokemusta olen saanut runsaasti eri sairaus- ja ammattiryhmien ravitsemusohjaamisesta, esim. sydän- ja verisuonitauteihin, suolistovaivoihin ja ikääntymiseen liittyen. Lisäksi olen tehnyt yksilöohjausta kaiken ikäisille liittyen mm. painohallintaan, tunnesyömiseen ja urheiluun.

Ohjauksessani annan sinulle konkreettisia keinoja, joiden avulla voit entistä paremmin ja ymmärrät, mikä merkitys hyvällä ravitsemuksella on jaksamisellesi. 

Tarjoan ravitsemuspalvelujani Fysio-Limingan tiloissa. Halutessasi voit osallistua ohjauksiin myös kotonasi videoyhteyden välityksellä.

 

Koulutukset

Ravitsemustieteen maisteri (2020)

Yleisurheiluohjaaja

Sivuaineina

Urheiluravitsemus

Liikuntalääketiede

Psykologia

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fitness ja body kehon muokkaus koulutukset ja luennot kuntosali painonhallinta ja painonpudotus ravintovalmennus
Kempele Kuopio Liminka Oulu Alueena koko suomi