Ville Nissinen

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Ville
Nissinen TAVOITTEET SAAVUTETAAN TOIMINNALLA!

Kajaani

Valmentajana yrityksessä:
Valmentaja Ville Nissinen

Olen suorittanut Liikunnan ammattitutkinnon ja Spartan Academy -Toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutuksen. Vuosien urheilukokemukseni joukkuelajeissa ovat muokanneet ohjaukseni ja valmennukseni tehokkaaksi sekä toiminnalliseksi.

Asiakkaistani löytyy kaikenikäisiä ja -kuntoisia liikkujia sekä urheilijoita. Kuitenkin kaikessa harjoittelussa minulle tärkeimpiä asioita ovat monipuolisuus ja luonnollinen liikkuminen. Tavoitteena ovat suorituskyvyn nostaminen sekä loukkaantumisriskien vähentäminen.

Koko kehoa kuormittavalla harjoittelulla kehitetään kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan kehon toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat koko kropan huippuvireenä. Harjoittelulla on mahdollisimman tehokas vaikutus haluttuun käytännön toimintaan tai ominaisuuteen, oli se sitten arkielämä tai vaikka urheilulaji.

Monipuolisella treenaamisella pääsemme huipputuloksiin ja kehitys on taattu!

Ota valmentajaan yhteyttä


crossfit harjoittelu kotona juoksu kahvakuulailu kamppailulajit kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta muu urheilu painonnosto personal trainer
Kajaani