Arttu Pakkanen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Arttu
Pakkanen Kohti energisempää ja monipuolisesti vahvempaa kehoa!

Olen Personal Trainer, Hyvinvointivalmentaja joka tunnetaan monipuolisista toiminnallisesta harjoittelusta sekä kannustavasta positiivisesta tavasta valmentaa, tällä hetkellä asustelen Kotkassa Olen aidosti lämminhenkinen ja kykyni kannustaa antaa sinulle mahdollisuuden rikkoa omat rajasi. Miltä tuntuisi lyötää itsestää niitä piileviä voimia jota et tiennyt vielä olevan?  Näen ihmisen kokonaisuutena enkä vain yksittäisen taidon tai ominaisuuden kehittävänä urheilusuorituksena, tätä varten perustin Personal Training Palvelut.

Olen toiminnallisen harjoittelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja. Ei ole mitään hyötyä harjoitella salilla tullakseen paremmaksi salilla entä jos tarvitsen voimaa laskettelussa ei silloin ole hyötyä tehdä jalkaprässissä toistoja ei se paranna suoritustani. Tahdonkin puhua siitä että kokonaisuus ratkaisee olet varmaan kuullut sanottavan että ”olet yhtä vahva kuin heikoin lenkkisi” sanonta pätee arki elämään täysin eli jos jossain on heikko kohta se väkisinkin näkyy harjoittelussasi/arkielämässä. Nämä on ne asiat jotka ovat vahvistuneet Personal Trainer matkani varrella.

Ei sovi myöskään unohtaa mentaalista puolta sillä jos pää ei ole mukana hommassa niin ei mistään tule mitään ja pakka hajoaa usein vaikka voimat riittäisivätkin niin pää meillä antaa ensimmäisenä periksi. En ole itse ollut se ”kentän paras pelaaja” joten tiedän miten saan taottua päähäsi kuinka liikkeet suoritetaan oikeaoppisesti ja niin että jonakin päivänä teet ne itse turvallisest ilman apuani.

Valmennukseni tärkeimmät kulmakivet ovat liikkumisen ilo, yksilöllisyys, kokonaisvaltaisuus, terveys, ammattitaito, kannustaminen, asiakaslähtöisyys.
Olen kiinnostunut toiminnallisesta harjoittelusta eli mikäli haluat viedä treenisi uudelle tasolle ja olla kokonaisvaltaisesti vahva, olla parempi ureilussa ja pysyä terveenä niin olen valmentaja sinua varten.  Jos kiinnostuit käy katsomassa Arttu Pakkanen Personal Training Palvelut.

Toimin Kotka, Pyhtää, Hamina, Kouvola alueella.

Ota valmentajaan yhteyttä


kuntosali muu urheilu harjoittelu kotona Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu koulutukset ja luennot crossfit lasten ja nuorten liikunta kamppailulajit kehon muokkaus personal trainer mentaalivalmennus (psyykkinen) ravintovalmennus
Hamina Kotka Pyhtää Kouvola