Sini Muhonen


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Sini
Muhonen

Ylivieska

Valmentajana yrityksessä:
Kuntokeskus Liikku

Hei!

Olen Sini Muhonen, lisensoitu Personal Trainer (Trainer4You/EHFA) Ylivieskasta. Aiemmalta koulutukseltani olen Sosionomi (AMK). Olen aina ollut kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja oma ajatukseni hyvinvoinnista on enemmän kuin salitreeniä ja terveellistä ruokaa. 

Valmentajana haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon ja innostuksen omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Liikkua voi monella tapaa. Olennaista on löytää tapa, joka on juuri sinulle toimiva ja mielekäs. Mielestäni on tärkeää keskittyä hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, mitään osa-aluetta unohtamatta.

Olen erikoistunut äitiysliikuntaan: raskausajan sekä synnytyksen jälkeiseen harjoitteluun. Vahvuutenani on myös kuntosaliharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu sekä psyykkinen valmennus. 

Autan mielelläni sinua saavuttamaan tavoitteesi, liittyivätpä ne sitten elämäntapamuutokseen tai yksittäiseen osa-alueeseen. 

Ota valmentajaan yhteyttä


kehon muokkaus Kiinteytyminen kuntosali personal trainer Yleinen hyvinvointi harjoittelu kotona Kehonhuolto raskausajan harjoittelu
Ylivieska Alavieska Kalajoki Kokkola Nivala Oulainen Sievi