Syke Syke
Piia  Hartikainen

Piia
Hartikainen ProVire- Olet Vahvempi kuin Oletat

piia[ät]provire.fi
0505547158
Mikkeli
http://www.provire.fi

Valmentajana yrityksessä:
ProVire

Moikka! Olen Piia ja teen valmennuksia yksityisille ja yrityksille omassa yrityksessäni nimeltään ProVire Etelä- Savon alueella. Yrityksemme toimii myös Turussa sekä Helsingissä ja teemme etävalmennuksia ympäri Suomen.

Uskon, että meissä kaikissa on enemmän voimavaroja kuin uskommekaan ja tähtään valmennuksissani mm. omien vahvuuksien löytämiseen sekä itsensä tuntemiseen. Vien valmennettavani ajoittain mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta he todella näkevät mihin heistä on.

Olen aiemmin työskennellyt pitkään sosiaalialalla ja tästä taustasta on paljon hyötyä valmennustyössä niin yksilöasiakkaiden, ryhmien kuin yritysvalmennusten saralla. Olen myös kahden lapsen äiti, joten raskauskilojen karistaminen, työn ja perheen yhdistäminen sekä aikatauluttaminen on minulle tuttua. Jos etsit itsellesi reipasta, luotettavaa ja tsemppaavaa valmentajaa, joka vie sinut kohti tavoitteitasi, niin silloin olen etsimäsi. Tule siis ProVireelle valmennukseen, jotta voit tulla sellaiseksi kuin olet :).

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fitness ja body harjoittelu kotona kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus
Etävalmennus Hirvensalmi Juva Mikkeli Mäntyharju Pertunmaa Pieksämäki