Syke Syke
Petri Korpikoski

Petri
Korpikoski Asetat itse omat rajasi

pete.korpikoski[ät]hotmail.com
040 5487 950
Sodankylä

Taustaa:

Olen nuori PT Sodankylästä ja fyysisten (ja psyykkisten) tuloksien hankkiminen muille kuntosaliharjoittelun avulla on minun juttuni. Olen treenannut kuntosalilla 14- vuotiaasta asti ja sen aikana olen kokeillut kaikenlaisia eri lähestymistapoja kuntosaliharjoittelussa. Harrastin pienenä myös judoa 5 vuotta, joka antoi minulle erinomaisen pohjan urheilulle kiitos rankkojen, koordinaatiota vaativien kehonpainoharjoitusten ja haastavien sparrausmatsien kautta.

Vahvuuteni:

Kuten aikaisemmin mainitsin, kuntosali on minun juttuni. Jos minulta kysyttäisiin, missä koet itsesi itsevarmimmaksi ja olosi kotoisammaksi, niin vastaukseni olisi aina kuntosali. Tietenkin osaan opastaa myös kotona tehtäviin voimaharjoitteisiin, koska sama asiahan tuo on, paikka vain on eri. Kunhan käsipainot saa hommattua, vähän raskaamman kahvakuulan ja eri korkuisia istumakorokkeita löytyy kotoa kyykkyjä varten, niin eiköhän sillä jo vauhtiin päästä! Hallitsen myös kestävyysharjoittelun sen verran hyvin, että sinulle saadaan oikeat sykealueet laskettua, sekä sopiva määrä harjoituskertoja oikeilla sykealueilla laitettua sinne kalenteriin.

 

Käymäni koulutukset:

  • Hyvinvointivalmentaja (https://www.trainer4you.fi/koulutukset/hyvinvointivalmentaja)
  • Kuntosalivalmentaja (https://www.trainer4you.fi/koulutukset/kuntosalivalmentaja)
  • Personal Trainer (https://www.trainer4you.fi/koulutukset/personal-trainer-koulutus)

Ennen kuin lähdin Trainer4You:n tarjoamiin koulutuksiin mukaan, niin minulla oli jo entuudestaan salitaustaa lähemmäs 8 vuotta, joten voin rohkeasti sanoa, että sali on minun forteni ja jos etsit henkilöä jolla on paljon henkilökohtaista kokemusta, niin minä voisin olla etsimäsi tyyppi.

PS: Etävalmennus myös mahdollista!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fitness ja body harjoittelu kotona kehon muokkaus kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Sodankylä