Nana Heikkilä | Valmentaja | SYKE Tribe

Nana Heikkilä
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Nana Heikkilä
JOY OF MOVEMENT

Verkkokauppa:
NanaFit

Olen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja ja vaikuttaja, markkinointiviestinnän ammattilainen ja BBA/Tradenomi. Ennen kaikkea olen koko kansan tsemppari, joka haluaa motivoida ihmisiä parantamaan omaa hyvinvointiaan. Rennosti ja elämästä nauttien, ilon kautta. 

Olen 36-vuotias, koulutettu ja sertifioitu personal trainer, hyvinvointivalmentaja sekä liikunta-alan ammattilainen & yrittäjä. Vahvuuteni ovat monipuolinen osaaminen sekä aidosti kannustava ja ymmärtävä valmennustapa.

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, ja suosinkin valmennuksissani elämäntapamuutoksia pikadieettien ja -kuurien sijaan. Nykypäivän kiireisessä elämässä itsestä huolehtiminen saattaa jäädä muiden asioiden jalkoihin, mutta voimme vaikuttaa monilla pienillä arjen valinnoilla omaan hyvinvointiin ja parempaan jaksamiseen. Kaikessa toiminnassani toteutuvat arvot, jotka koen tärkeiksi niin asiakastyössä, sisällöntuotossa kuin motivoidessani seuraajiani: Aitous, ilo, positiivisuus, ammattitaito ja rehellisyys.

Tutustu verkkovalmennuksiini:

Vapauta virkeytesi -verkkovalmennus

Strong with Nana -verkkovalmennus

Shape with Nana -verkkovalmennus


Ota valmentajaan yhteyttä