Laura Pelkonen

Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Laura
Pelkonen Elintavat ovat paras lääke.

Valmentajana yrityksessä:
Fitness Club Nurmijärvi

Hei! Olen lisensoitu RESULTA-valmentaja. Suoritan Nordic Health Academy Oy:ssä kansainvälistä Personal Trainer ACE-sertifiointia. Valmistun lisäksi Health Coach Academystä INT Health Coach® -hyvinvointivalmentajaksi.

Suhtaudun intohimoisesti ohjaamiseen ja valmentamiseen - rakastan opettaa liiketekniikoita ja hioa niitä kunnes liikkeet menevät oikein. Olen elementissäni salilla ohjatessani ja motivoidessani asiakkaitani tekemään parhaansa. Monipuoliset ja terveelliset ruokavaliot ovat myös erikoisalaani ja suunnittelen mielelläni toiveiden mukaan joko joustavamman ruokavaliorungon tai tarkasti räätälöidyn ruokavalion. Suosin mielelläni vaihtoehtoisesti myös vegaanivaihtoehtoja proteiininlähteiksi asiakkaan niin halutessaan. 

Teen saliohjauksia, psyykkistä valmennusta ja health coachausta tällä hetkellä Tuusulan ja Nurmijärven alueilla. Etänä teen treeniohjelmia, ruokavalioita ja health coachingia. Kohderyhmääni personal trainerina ovat tavalliset kuntoilijat, aloittelijat, painonpudottajat ja elämäntapamuutokset. Health coachina asiakkaani ovat kaikenlaiset ihmiset, jotka haluavat panostaa hyvinvointiinsa tavalla tai toisella.

Oli tavoitteesi tai haasteesi liikunnan tai hyvinvoinnin saralla sitten iso tai pieni, niin haluan auttaa sinua siinä. Muista että, sinä teet työt, mutta minä kuljen rinnallasi ja autan sinua onnistumaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota valmentajaan yhteyttä


erityisruokavaliot harjoittelu kotona kehon muokkaus Kehonhuolto kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer mentaalivalmennus (psyykkinen) raskausajan harjoittelu ravintovalmennus
Etävalmennus Tuusula Nurmijärvi