Fitness Club Nurmijärvi | Valmentaja | SYKE Tribe

Fitness Club Nurmijärvi
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Fitness Club Nurmijärvi
Elintavat ovat paras lääke.

Valmentajana yrityksessä:
Fitness Club Nurmijärvi

Hei! Olen Personal Trainer, RESULTA-valmentaja ja Int Health Coach®.

Suhtaudun intohimoisesti ohjaamiseen ja valmentamiseen - rakastan opettaa liiketekniikoita ja hioa niitä kunnes liikkeet menevät oikein. Olen elementissäni salilla ohjatessani ja motivoidessani asiakkaitani tekemään parhaansa. Monipuoliset ja terveelliset ruokavaliot ovat myös erikoisalaani ja suunnittelen mielelläni toiveiden mukaan joko joustavamman ruokavaliorungon tai tarkasti räätälöidyn ruokavalion. 

Teen saliohjauksia ja Health Coachausta tällä hetkellä Fitness Club Nurmijärvellä. Etänä teen treeniohjelmia, ruokavalioita ja Health Coachingia. Kohderyhmääni Personal Trainerina ovat tavalliset kuntoilijat, aloittelijat, painonpudottajat ja elämäntapamuutokset. Health Coachina asiakkaani ovat kaikenlaiset ihmiset, jotka haluavat panostaa hyvinvointiinsa tavalla tai toisella.

Oli tavoitteesi tai haasteesi liikunnan tai hyvinvoinnin saralla sitten iso tai pieni, niin haluan auttaa sinua siinä. Muista että, sinä teet työt, mutta minä kuljen rinnallasi ja autan sinua onnistumaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisin, Laura
Valmentaja, Fitness Club Nurmijärvi


Ota valmentajaan yhteyttä