Milla Löfbacka
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Milla Löfbacka
Valmennusta terveellisesti ja turvallisesti.

Valmentajana yrityksessä:
ML Hieronta & Personal Training

Hei!


Olen Personal Trainer Milla Löfbacka Kokkolan seudulta. Liikunta on kuulunut elämääni lapsesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä vuosia tavoitteellista salitreeniä. Tällä hetkellä olen innostunut voimanostosta ja voiman hankkimisesta. Olen aina pitänyt yksilölajeista, joissa mennään oman mukavuusalueen ulkopuolelle.


Sovellan sekä sairaanhoitajan, että hierojan työn osaamista jokaisen asiakkaan kohdalla. Salilla olen hyvin tarkka tekniikoissa, koska turvallisuus on kaikkein tärkeintä. Kun tekniikka on kunnossa, voidaan siirtyä kovempiin suorituksiin ja mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. En hifistele ohjelmilla, vaan perustekeminen on mielestäni tehokkainta ja viisainta kehittymisen kannalta. Minulta saat hyviä ohjeita myös kehonhuoltoon sekä liikkuvuustreeneihin. 


Nautin työssäni siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Minun ydinosaamistani ovat lihaksenkasvatus, erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä ruokavalioiden rakentaminen. Minua voisi sanoa myös moniosaajaksi, sillä olen vuosien varrella työskennellyt erilaisten ihmisten kanssa.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Olen valmentajana määrätietoinen ja kannustava. Minulle ykköasiat ovat asiakas sekä itseni kehittäminen. Sitoutumalla valmennukseeni saavutat varmasti tavoitteesi.


Ota valmentajaan yhteyttä