Milla Löfbacka


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Milla
Löfbacka

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer (Fitverstas MPT)

Hei!


Olen Personal Trainer Milla Löfbacka Kokkolasta. Toimin Fitverstaan valmentajatiimissä. Liikunta on kuulunut elämääni lapsesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä tällä hetkellä vuosia tavoitteellista salitreeniä. Olen aina pitänyt yksilölajeista, joissa mennään oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Vahvuuksiini kuuluu kehon toiminnan, mielen ja ravitsemuksen vaikutusten ymmärtäminen erilaisten asiakkaiden valmennuksessa. Sovellan sekä sairaanhoitajan, että hierojan tietotaitoa jokaisen yksilön kohdalla. Minulle ihminen on kokonaisuus.

Nautin työssäni siitä, että saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. En pelkää haastaa asiakkaita kokeilemaan mukavuusalueelta poistumista, koska se saattaa olla avain suuriin elämän mittaisiin muutoksiin. Minun ydinosaamistani ovat lihaksenkasvatus, erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat sekä ruokavalioiden rakentaminen. Minua voisi sanoa myös moniosaajaksi, sillä olen vuosien varrella työskennellyt hyvin erilaisten ihmisten kanssa.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Olen valmentajana määrätietoinen ja kannustava. Minulle ykköasiat ovat asiakas sekä itseni kehittäminen. Opiskelen ja etsin uutta tietoa jatkuvasti, jotta pystyn olemaan parempi valmentaja sinulle. Sitoutumalla valmennukseeni saavutat tavoitteesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kuulostan sinulle sopivalta valmentajalta!

 

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona kahvakuulailu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kuntosali painonnosto personal trainer ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat
Kokkola Alueena koko suomi