Syke Syke
Marika Koljonen

Marika
Koljonen " Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän." - Mike Dooley

marika.koljonen[ät]gmail.com
0503404191
Laukaa
http://www.sporttilady.com

Valmentajana yrityksessä:
Jyvässeudun Sportti Lady

Olen Marika Koljonen Personal Trainer,Ravintovalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Kuntosalivalmentaja ja koulutettu hieroja sekä ennen kaikkea nelilapsisen perheen yrittäjä-äiti.

Olen aina pitänyt liikunnasta. Varsinkin ennen lapsia liikuin säännöllisesti. Sydäntäni lähellä olivat kuntosaliharjoittelu, ryhmäliikuntatunnit sekä pitkät kävelyt koiran kanssa. Lasten myötä kaiken yhteensovittaminen ei ollutkaan enää niin helppoa toteuttaa ja perhe-elämä vei mukanaan ja sen myötä minunkin kroppani sai kurveja osakseen.

Lasten hieman kasvettua palasi liikunta ja terveelliset ruokailutottumukset osaksi arkea ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni opiskella Personal Traineriksi, Trainer4Youn pt-putkessa.

Suurin toiveeni on saada auttaa muita samassa tilanteessa kamppailevia. Löytämään iloa liikunnasta ja oppimaan terveellisemmät ruokailutottumukset, jotta olisimme täällä hyvinvoivina ja terveinä mahdollisimman pitkään perheidemme ilona.

Liikunnan ei tarvitse olla merkkivaatteissa kuntosalikäyntejä jollet siitä pidä. Keksitään yhdessä juuri sinua innostavat lajit ja otetaan ilo irti liikunnasta ja terveellisemmästä elämästä. Hiljaa hyvä tulee - koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Terveisin

Marika

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehonpainoharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkäongelmat
Hankasalmi Jyväskylä Konnevesi Laukaa Muurame Tervo Vesanto Äänekoski