Syke Syke
Terhi Leppänen

Terhi
Leppänen Liikunnassa pitää olla Iloa, siksi TREENI-iLo :)!

treeni.ilo[ät]gmail.com
0453118377
Parikkala
https://www.facebook.com/PersonaltrainerTerhiLeppanen

Innostavaa henkilökohtaista valmennusta iloisella asenteella :).

Oon kohta 43 vuotias Personal trainer Parikkalasta. Valmistuin viime kesänä Trainer4Youn Personal Traineriksi. Viime syksynä aloitin toiminimellä tekemään valmennuksia Parikkalassa ja lähialueilla. SykeTriben kautta onnistuu myös etävalmennus.

Olen aina liikkunut ja liikunta on ollut vahva osa elämääni, elämäntapa. Viimeiset 8 vuotta olen treenannut painonnostosta kehonmuokkaukseen ja takaisin voimatreeneihin.Nyt saan viedä intohimoani muille ihmisille ja auttaa elämäntapamuutoksessa, painonpudotuksessa, arjessa jaksamisessa.

Valmentajana olen innostava, helposti lähestyttävä, mutta en pelkää viedä asiakasta pois mukavuusalueelta. Salitreenaamisessa miulle on tärkeää treenata lihasta ei liikettä, oikealla tekniikalla ja turvallisesti. Kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelua ei ole unohdettu myöskään, kroppa on kokonaisuus ja kaikki kunnon osa-alueet tulee ottaa huomioon, jotta valmennus on onnistunut. Pakettiratkaisuja en tarjoa, mikä sopii yhdelle ei sovi kaikille.

Haluan myös oppia uutta, joten kehitän jatkuvasti itseäni ja jatkan syksyllä Ravintovalmentajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä! Lähdetään yhdessä matkalle kohti liikunnallisempaa elämää Ilon kautta :)!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer raskausajan harjoittelu ravintovalmennus
Etävalmennus Imatra Kitee Lappeenranta Parikkala Rautjärvi Ruokolahti