Carita Gustafsson-Tuhkunen | Valmentaja | SYKE Tribe

Carita Gustafsson-Tuhkunen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Carita Gustafsson-Tuhkunen
It is easy, if you try it!

Kokkola /Benalmadena
Valmentajan omat kotisivut

Valmentajana yrityksessä:
Vahvasisko

Onko terveytesi uhattuna? Olisiko nyt aika panostaa omaan hyvinvointiin? Onko sinulla todettu kakkostyypin diabetes, korkea verenpaine, sydän- ja verisuonitautien riski tai jokin muu terveyttä uhkaava tilanne?

Olen kehittänyt ryhmävalmennuksen sinulle keski-ikäinen nainen, joka et ole tyytyväinen omaan kehoosi ja koet eläväsi oravanpyörässä, jossa ei ole aikaa tai energiaa panostaa omaan hyvinvointiin.

Valmennuksessa panostetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa sopiva liikunta, terveellinen ravitsemus sekä riittävä palautuminen yhdistetään siten, että saat energiavarastojen kasvaessa puhtia myös muuhun tekemiseen. Energinen olo tuo myös itseluottamusta ja varmuutta kaikkeen arkiseen elämään. 

Valmennan samalla metodilla myös henkilökohtaisesti etävalmentajana. Käytän valmennuksen tukena Firstbeat-hyvinvointi-analyysia. Menetelmän avulla pääsen seuraamaan sydämen sykevälivaihtelun avulla valmennettavieni edistymistä, vaikka toimin etänä. 

Tausta:

Olen terveydenhoitaja (sairaanhoitaja), hoitotyön opettaja, terveystieteiden maisteri sekä PT(NHA), lisäksi olen suorittanut ravitsemustieteen opintoja. 

Liikunta on aina kuulunut elämääni. Kilpaurheilu –90 luvulla vesihiihdossa ja kehonrakennuksessa sekä Fitness-kilpailuissa opetti mm. tavoitteelliseen harjoitteluun, mutta kilpauran jälkeen omaksi iloksi liikkuminen on tuntunut sitäkin mukavammalta. Tällä hetkellä harjoittelen aktiivisesti kuntosalilla kehonpainoharjoittelua, käyn koiran kanssa metsälenkeillä, astangajoogaan ja kesällä harrastan mm. melontaa, rullaluistelua sekä myös vauhdikkaampaa menoa moottoripyörällä. Terveellinen ravitsemus on ollut intohimoni nuoruudesta saakka. Mottoni on, että ruoka on tarkoitettu oman kehon hyvinvointiin. Ruokailuuni liittyy myös eettinen näkökulma, olen ollut kasvissyöjä yli 30 vuotta ja vegaani vuodesta 2014. Erikoisosaamiseni ravitsemuksen suhteen onkin juuri vegaaniruokavalio.  

Olen tehnyt töitä omien haaveiden toteuttamiseksi. Koen, että sinnikäs ja määrätietoinen eteneminen positiivisella asenteella vie kohti tavoitetta. Oma tavoitteeni muuttaa Espanjan auringon alle toteutui vuonna 2022. Läpi vuoden valoa tuova aurinko pitää mielen positiivisena ja kehon aktiivisena. Vaikka itse olen reilusti +50-vuotias, koen olevani edelleen elämäni kunnossa. Autan mielelläni myös sinua voimaan hyvin!

Koulutukseni:

  • Terveystieteiden maisteri (terveyskasvatus)
  • Ammatillisten aineiden opettaja (hoitotyö)
  • Työterveyshoitaja-terveydenhoitaja-sairaanhoitaja
  • Personal trainer (NHA)
  • Ravitsemustieteen perusopinnot (25 op), ravitsemuspsykologia (5 op)
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto (Kuortane)
  • lukemattomia liikunnan peruskursseja
  • Ensiavun kouluttaja (ETK)

Ota yhteyttä:

Parhaiten saat minut kiinni varaamalla Vellon /Vahvasisko - sivujen kautta ilmaisen keskustelun. Voit myös lähettää viestiä sovelluksen kautta tai sähköpostilla. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan voinko auttaa sinua tavoitteidesi toteuttamisessa!

carita@vahvasisko.com

Vello | Vahvasisko (ajanvarauskalenteri)


Ota valmentajaan yhteyttä