Carita Gustafsson-Tuhkunen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Carita Gustafsson-Tuhkunen
It is easy, if you try it!

Kokkola

Onko terveytesi uhattuna? Olisiko nyt aika panostaa omaan hyvinvointiin? Onko sinulla todettu kakkostyypin diabetes, korkea verenpaine, sydän- ja verisuonitautien riski tai jokin muu terveyttä uhkaava tilanne?

Olen terveydenhoitaja (sairaanhoitaja), terveystieteiden maisteri sekä PT(NHA), lisäksi olen suorittanut ravitsemustieteen opintoja. Olen erikoistunut tekemään hyvinvointisuunnitelmia riskiryhmässä oleville.  Teen ravinto- ja liikuntasuunnitelman, joka on sinun näköisesi - en jaa kaikille samaa pakettia. Valmennan myös henkilöitä, jotka eivät kuulu riskiryhmään ja haluavat vain uutta virtaa harjoitteluun.  

Olen liikuntaa harrastava äiti, tosin huoltajuuden alla ovat enää kissa ja koira. Liikunta on aina kuulunut elämääni. Kilpaurheilu –90 luvulla vesihiihdossa ja kehonrakennuksessa sekä Fitness-kilpailuissa opetti mm. tavoitteelliseen harjoitteluun, mutta kilpauran jälkeen omaksi iloksi liikkuminen on tuntunut sitäkin mukavammalta. Tällä hetkellä harjoittelen aktiivisesti kuntosalilla kehonpainoharjoittelua, käyn koiran kanssa metsälenkeillä, astangajoogaan ja kesällä harrastan mm. melontaa, rullaluistelua sekä myös vauhdikkaampaa menoa moottoripyörällä. Terveellinen ravitsemus on ollut intohimoni nuoruudesta saakka. Mottoni on, että ruoka on tarkoitettu oman kehon hyvinvointiin. Ruokailuuni liittyy myös eettinen näkökulma, olen ollut kasvissyöjä yli 30 vuotta ja vegaani 5 vuotta. Erikoisosaamiseni ravitsemuksen suhteen onkin juuri vegaaniruokavalio.  

Koulutukseni:

  • Terveystieteiden maisteri (terveyskasvatus)
  • Työterveyshoitaja-terveydenhoitaja-sairaanhoitaja
  • Personal trainer (NHA)
  • Ravitsemustieteen perusopinnot (25 op), ravitsemuspsykologia (5 op)
  • Liikunnanohjauksen perustutkinto (Kuortane)
  • lukemattomia liikunnan peruskursseja
  • Ammatillisten aineiden opettaja, kasvatustieteen perusopinnot
  • Ensiavun kouluttaja (ETK)

Tutustu verkkovalmennukseeni:

Liikunnalla hyvinvointia -verkkovalmennus


TuotteetOta valmentajaan yhteyttä