Kata Kämäräinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Kata Kämäräinen

Valmentajana yrityksessä:
Kata Kämäräinen

Olen 23 -vuotias helsinkiläinen hyvinvointialan yrittäjä, valmentaja, sosiaalisen median vaikuttaja sekä podcastaaja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi, muiden auttaminen sekä itseni päivittäinen kehittäminen on suurin intohimoni! Koen, että positiivinen asenne sekä vahva kunnianhimo kantaa mielettömiin suorituksiin.

Olen itse kulkenut haastavan polun nuoresta epävarmasta syömishäiriöisestä tytöstä bikinifitness lavojen kautta tähän pisteeseen missä olen nyt. Painotan valmennuksissani aina kokonaisvaltaista hyvinvointia ja minulle valmentajan ja valmennettavan välinen luottamus on todella tärkeää. Haluan tähdätä aina pitkäaikaisiin muutoksiin ja minun tavoitteeni onkin tarjota sinulle avaimet hyvinvointiin sekä auttaa sinua itse oppimaan ja ymmärtämään kokonaisuuksia, eikä antaa vain ohjeita paperilla. Tärkein sanomani on liikunnan ilo ja armollisuus positiivisuuden kautta!

Valmistuin ylioppilaaksi Kallion ilmasutaidon lukiosta joulukuussa 2017. Koin kutsumuksekseni kuitenkin taidealan sijaan hyvinvointialan, joten valmistuin keväällä 2018 auktorisoiduksi personal traineriksi. Sen lisäksi olen opiskellut avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen sekä ravitsemustieteen perusopinnot. Syksyllä 2018 suoritin myös toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutuksen. Perustin oman toiminimen kesällä 2018, ja olen toiminut siitä asti reilu kaksi vuotta täyspäiväisenä yrittäjänä.

Pitkäjänteisyys sekä kunnianhimo vievät minua kohti unelmiani. Lupaan auttaa myös sinut kohti omia unelmiasi!

Tutustu verkkovalmennuksiini:

PROGRESS Home -verkkovalmennus

PROGRESS -verkkovalmennus


Ota valmentajaan yhteyttä