Syke Syke
Tiina Pinomäki

Tiina
Pinomäki " Jatkan, jaksan vaikka väkisin, jos ois helppoo, kaikki tekis niin, mus on voima, jota en voi vaimentaa, pusken täysii aina vaan, mun ei täydy, vaan mä saan" - Elastinen

tiina.pinomaki[ät]gmail.com
0503811370
Lappeenranta/Joutseno
https://www.facebook.com/SportTina82/?modal=admin_todo_tour

Valmentajana yrityksessä:
Hyvinvointi-& Fysiovalmennus SportTina

Hei!

Olen Tiina Pinomäki, lappeenrantalainen nainen ja koulutukseltani fysioterapeutti.

Laji- ja liikuntataustaa minulta löytyy useiden vuosien ajalta, niin ohjaajana kuin harrastajana mm. kuntonyrkkeily ja kuntosaliharjoittelu ovat lähellä sydäntä. Erilaiset kehonpainoharjoitteet ja ulkoilmassa liikkuminen virkistää mieltä ja avaa kireyksiä. 

SportTina haluaa tarjota asiakkailleen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Asiakas kohdataan aina yksilöllisesti ja fysiovalmennusohjelmaa lähdetään rakentamaan Sinun lähtökohtiesi ja tavoitteidesi mukaisesti fysioterapeuttinen näkökulma huomioiden. Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja tavoitteellinen. 

Tavoitteen ei tarvitse olla iso. Ensimmäinen askel riittää, jatketaan siitä sitten yhdessä!

Hyvinvointi-& Fysiovalmennus SportTinan palveluja ovat: Fysiovalmennus, fysioterapia, ryhmäliikuntaohjaukset ja tykytoiminta.
Lisää palveluja on myös tulossa.

Etsi valmentajaa Sykkeestä
fysioterapia kahvakuulailu kamppailulajit kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali kuntoutus muu urheilu painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus ravintovalmennus selkäongelmat
Imatra Lappeenranta