Samuli Mäenpää


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Samuli
Mäenpää

Valmentajana yrityksessä:
Aava Virta

Personal trainerina olen toiminut vuodesta 2009. Yksilöiden ohella olen tottunut suunnittelemaan ja toteuttamaan valmennusta myös eritasoisille ryhmille. Kokemusta on hyvin monipuolisesti eri asiakasryhmistä, hyvinvoinnin osa-alueista ja liikuntamuodoista vasta-alkajista ja kuntoilijoista aina SM-tason urheilijoihin asti. Suurin osa asiakkaistani on ollut elämäntapamuutosta hakevia ja parempaan hyvinvointiin ja terveydentilanteeseen tähtääviä henkilöitä.

Ominaispiirteitäni olen rauhallinen, tunnollinen, asiallinen ja samalla rento ja helposti lähestyttävä. Asiantuntemuksesta, hyvistä vuorovaikutustaidoista, kannustavuudesta ja innostavuudesta olen saanut eniten palautetta toimiessani asiakastyössä valmentajana, asiantuntijana sekä kouluttajana.

Asiakkaani ovat kuvailleet minua mm. seuraavasti:

- valmentajana äärettömän ammattitaitoinen ja kannustava ja osaa vetää aina oikeasta narusta saadakseen asiakkaan ylittämään itsensä aina uudestaan ja uudestaan

- uskomattoman laaja ja monipuolinen lajirepertuaari

- läsnä oleva ja helposti lähestyttävä

- määrätietoinen ja erittäin kokenut ammattilainen

- osaa työskennellä kaikenlaisten ihmisten kanssa, tsempata kun sitä tarvitaan ja jämäkkyyttäkin löytyy

- loistava valmentaja ja niin omassa ammatissaan

- riittävä motivaatio on ainut mitä lisäksi tarvitset, suosittelen Samulia lämpimästi

Koulutus:
liikuntaneuvoja, kahvakuulaohjaaja (Trainer4You), hyvinvointivalmentaja (T4Y), kuntosalivalmentaja (T4Y), Personal trainer (T4Y/EHRA), NLPersonal trainer (True Hearts)

Otahan yhteyttä niin tehdään elämäntapamuutoksestasi pysyvää todellisuutta!

Ota valmentajaan yhteyttä


crossfit erityisruokavaliot harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer mentaalivalmennus (psyykkinen) pyöräily raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkä- ja hartiaongelmat uinti
Espoo Helsinki Vantaa