Syke Syke
Samuli Mäenpää

Samuli
Mäenpää

samuli.maenpaa[ät]aava.fi
0504411263
Helsinki
https://www.aava.fi/toimipiste/aava-hyvinvointi-ja-urheiluklinikka

Valmentajana yrityksessä:
Lääkärikeskus Aava Hyvinvointipalvelut

Personal trainerina olen toiminut vuodesta 2009. Yksilöiden ohella olen tottunut suunnittelemaan ja toteuttamaan valmennusta myös eritasoisille ryhmille. Kokemusta on hyvin monipuolisesti eri liikuntalajeista sekä asiakasryhmistä vasta-alkajista ja kuntoilijoihin aina SM-tason urheilijoihin asti. Suurin osa asiakkaistani on ollut kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta hakevia ja parempaan suorituskykyyn ja terveydentilanteeseen tähtäävistä asiakkaista löytyy kokemusta ja samalla iso joukko onnistumiskokemuksia.

Ominaispiirteitäni olen rauhallinen, tunnollinen, asiallinen ja samalla rento ja helposti lähestyttävä. Asiantuntemuksesta, hyvistä vuorovaikutustaidoista, kannustavuudesta ja innostavuudesta olen saanut eniten palautetta toimiessani asiakastyössä valmentajana sekä kouluttajana.

Asiakkaani ovat kuvailleet minua mm. seuraavasti:

- valmentajana äärettömän ammattitaitoinen ja kannustava ja osaa vetää aina oikeasta narusta saadakseen asiakkaan ylittämään itsensä aina uudestaan ja uudestaan

- uskomattoman laaja ja monipuolinen lajirepertuaari

- läsnä oleva ja helposti lähestyttävä

- määrätietoinen ja erittäin kokenut ammattilainen

- osaa työskennellä kaikenlaisten ihmisten kanssa, tsempata kun sitä tarvitaan ja jämäkkyyttäkin löytyy

- loistava valmentaja ja niin omassa ammatissaan

- riittävä motivaatio on ainut mitä lisäksi tarvitset, suosittelen Samulia lämpimästi

Koulutus:
liikuntaneuvoja, kahvakuulaohjaaja (Trainer4You), hyvinvointivalmentaja (T4Y), kuntosalivalmentaja (T4Y), Personal trainer (T4Y/EHRA)

Otahan yhteyttä niin tehdään Sinunkin terveyteen, kehonkoostumukseen tai suorituskykyyn liittyvistä haaveistasi todellisuutta!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
crossfit erityisruokavaliot harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer psyykkinen valmennus pyöräily raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkäongelmat uinti
Espoo Helsinki Vantaa