Syke Syke
Sakari Selkäinaho

Sakari
Selkäinaho Harjoittelu auttaa.

sakke[ät]voimaharjoittelu.fi
0505354106
Saarijärvi

Voimaharjoitusohjelmia erilaisille, eri tasoisille urheilijoille eri lajeihin tasosta ja tavoitteista riippumatta.

Saken asiakkaita seminaareissa ovat olleet erilajien urheilijat ja valmentajat jääkiekosta, crossfitista aina uimareihin ja kamppailulajien edustajiin saakka. Personal trainerit, liigaseurojen valmentajat ja jopa tohtorit ovat kiitelleet antia. Seuraavana on vuorossa paluu juurille. Erilaiset konsultaatiot tai vaikka täydellinen valmennuspalvelu harjoitteluun on nyt saatavana. 

Tavataan ja katsotaan tilannetta. Jutellaan harjoittelusta ja tavoitteista sekä katsotaan tekniikkaa sekä fysiikkaa muutenkin.
Saat nopean tilanne analyysin, selostuksen heikkouksistasi ja vahvuuksista ja siitä mitä pitäisi tehdä tilanteen parantamiseksi.
Mikäli ollaan samalla aaltopituudella niin voidaan ottaa asia jonkinlaisen jakson puitteissa työn alle. Vaihtoehtoina on mm:

  • Treenipäivä. Yksi ohjattu harjoituskerta. Tekniikan ja lihastasapainon analyysi  ja ohjeet kuinka edetä jatkossa.
  • Konsultaatio / ongelmanratkaisu. Sisältää puhelinneuvonnan, 2 ohjattua harjoituskertaa sekä 8-10vk ohjelman.
  • Puolivuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset ohjatut harjoituskerrat 1-2 kpl kuukaudessa.
  • Vuosivalmennus paketti. Treeniohjelmat, konsultaatiot puhelimella ja sähköpostilla ja tapaamiset ohjatut harjoituskerrat tarpeen mukaan.

Kaikki ohjelmat ja materiaali © Voimaharjoittelu.fi, SS Power OY

Etsi valmentajaa Sykkeestä
ammattiurheilu crossfit kamppailulajit kehonpainoharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta muu urheilu personal trainer selkäongelmat yleisurheilu
Etävalmennus Alueena koko suomi