Syke Syke
Nora Vuorio

Nora
Vuorio Viihdy kehossasi!

nora[ät]teamnora.fi
0400474866
Helsinki
https://www.teamnora.fi
https://www.facebook.com/Team-Nora-Nora-Vuorio-505558629472490/?ref=bookmarks

Valmentajana yrityksessä:
Team Nora

Intohimoni on hyvinvointi. Tahdon auttaa ihmisiä viihtymään kehossaan ja elämässään. 

Olen toiminut täysi päiväisenä valmentaja vuodesta 2012. Näihin vuosiin mahtuu satoja valmennus suhteita, pääosin yksilö- ja pienryhmä valmennusta, mutta myös netin kautta olen kohdannut tuhansia ihmisiä. 

Työnkuvani arjessa koostuu Personal Trainingistä, pienryhmä valmennuksista, ravinto valmennuksista, ohjelmien laatimisesta ja luennoista. Suosin face to face valmennusta, mutta valmennukset onnistuu myös netin välityksellä suurimmassa osassa asiakas suhteita.

Valmennus arvoni:

- Vastuu

- Terveys

- Luottamus

- Tulokset

- Motivointi

- Balanssi 

- Ilo 

Erityisosaamista on painon pudotus, kehonmuokkaus ja kokonaisvaltainen harjoittelu. 

Ravinto on iso osa onnistumista, hallitsen erityis ruokavaliot ja ymmärrän myös mentaalisen merkityksen ravinto asioita kohtaan. 

Mentaali valmennus toimii osana valmennuksiani. Ymmärtämällä itseä ja oivaltamalla asioita balanssin saavuttamisesta, syntyy muutoksia. 

Huomioin valmennuksissani kokonaisuuden. Arki, urheilu, ravinto ja mielen tasapaino. 

Ensin paneudumme mieltä ja fysiikkaa haastaviin oireiden poistamiseen, jonka jälkeen rakennamme kokonaisuutta askel askeleelta. Pienistä asioista koostuu suuri kokonaisuus- tulokset- tulokset ovat paras motivaation ylläpitäjä. 

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
erityisruokavaliot fitness ja body harjoittelu kotona kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller koulutukset ja luennot kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer psyykkinen valmennus raskausajan harjoittelu ravintovalmennus
Espoo Helsinki Vantaa