Syke Syke
Milko Kurki

Milko
Kurki "Let me do the thinking, so you can focus on the lifting!"

milko.kurki[ät]t1dcoaching.com
0509177175
Turku
http://www.t1dcoaching.com

Valmentajana yrityksessä:
T1D Coaching

Olen Turkulainen 23v ykköstyypin diabeetikko suurella intohimolla kaikenlaista saliurheilua kohtaan!

Diabetes minulle todettiin kun olin 18v, painoin tällöin alle 70kg. Löydettyäni intohimoni kehonrakennusta ja voimailua kohtaan, olen muuttunut täysin. Painan tällä hetkellä hieman reilu 90kg ja rasvaprosenttini on alle 10%. Muutos on kuitenkin diabeteksen aiheuttamien muuttujien takia ollut kaikkea muuta kuin helppo. Olen käyttänyt lukemattomia tunteja aiheeseen perehtyen ja opiskellen, olen itse vienyt asiat käytäntöön ja omaa kehoani koekappaleena käyttäen selvittänyt mikä oikeasti toimii ja mikä ei. Olen testannut lukemattomia treeni- ja ruokailu strategioita ja näin ollen selvittänyt miten erilaiset menetelmät vaikuttavat diabeetikon elämään, sokeritasapainoon ja ennen kaikkea harjoittelun tuloksiin.

Elämänlaatuni diabeetikkona on parantunut tavoitteellisen voimaharjoittelun myötä jopa niin pitkälle, että pitkäaikaisverensokeriarvoni on 6%, joka on rajapinta terveen ja diabeetikon välillä. Bonuksena prosessi on tuottanut myös kropan josta voi olla ylpeä. Omien kokemuksieni ja elämänmuutokseni innoittamana olen päättänyt ottaa tehtäväkseni auttaa maamme lukemattomia diabeetikoita saavuttamaan saman, mitä minä itse olen tehnyt: terveen ihmisen sokeritasapaino ja kroppa, joka takuulla kääntää katseita!

Et ole diabeetikko? Ei hätää! Sinulla on jo terveen ihmisen sokeritasapaino, enää puuttuu vain se unelma keho. Jos pystyn luomaan suuria muutoksia diabeetikon kehossa, terveessä kehossa sitä voisi sanoa jopa helpoksi!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
kuntosali painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus
Turku