Kati Lytsy
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Kati Lytsy
Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa

Valmentajana yrityksessä:
Personal Trainer Kati Lytsy

Hei!

Olen Kati Lytsy, energinen hyvinvointialan ammattilainen.

Jos tavoitteenasi on parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada tehtyä pysyviä muutoksia elämääsi, olen etsimäsi henkilö!

Autan sinua matkallasi kohti tavoitettasi. Tavoitteena on, että nautit matkasta ja myös opit koko ajan lisää niin itsestäsi kuin hyvinvoinnistakin. Opit miten saada energiaa ja jaksamista arkeesi, miten saada terveelliset elämäntavat mahdutettua kiireellisen arjen keskelle sekä mitkä asiat toimii juuri sinulle.

Lapsesta asti olen rakastanut liikkua. Olen myös kokeillut eri lajeja laidasta laitaan ja innostanut jo nuorena muita liikunnan pariin ensin lentopallo valmennuksien kautta ja sitten nuorten ja lasten liikuntakerhojen ohjauksien kautta. Haluan jakaa samaa intoa ja energiaa mitä itse saan liikunnasta. Liikunnan ei todellakaan tarvitse olla pakkopullaa, vaan löydetään yhdessä sinulle turvallinen ja mukava tapa liikkua. Saatat huomata pian olevasi koukussa liikkumiseen!

Vahvuuteni on ehdottomasti kokonaisvaltaisuus. Olen kouluttautunut myös psyykkiseksi valmentajaksi, koska kaikki muutoksen tekemiset alkaa ensin päästä, psyykkisestä puolesta. Kanssani opit sen, miten sinulla on itselläsi ohjat käsissäsi, eikä tarkoitus ole mennä autopilotilla päivästä toiseen ja suorittaa elämää vaan nauttia elämästä hyvinvoivana! Olen itse myös tehnyt elämäntapamuutoksen ja sen takia, ymmärrän asiakkaitani. Tiedän mitkä asiat vaikuttavat muutoksen tekemiseen ja myös sen ylläpitämiseen.  Suhtaudun intohimoisesti työhöni ja siksi kouluttaudun koko ajan lisää.

Tehdään yhdessä unelmistasi totta!


Ota valmentajaan yhteyttä