Syke Syke
Joni Stenholm

Joni
Stenholm - Use it before you lose it -

joni.stenholm[ät]gmail.com
Helsinki


KOULUTUS

FISAF/EHFA Personal trainer, FISAF/EHFA Kuntosaliohjaaja, Terveystieteiden perusopinnot Itä-Suomen yliopisto, Compactfit Bodyweight training coach level 1&2, Compactfit, Movement&Mobility coach level1 ja Lukuisia muita lyhyempiä koulutuksia ja kursseja (mm. Ido Portal method)

KOKEMUS

Personal training, Pienryhmävalmennus, Personal trainer -kouluttaja EHFA/SKY, Yritysvalmennus + Johtoryhmävalmennus, Liikunta- ja hyvinvointiluennot. (Olen toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä jo useiden vuosien ajan)

ERITYISOSAAMINEN

Elämäntapamuutokset, Painonpudotus, Urheiluvalmennus, Tuki- ja liikuntaelinvammojen jälkeinen harjoittelu sekä Tuloksellinen voima- ja kestävyysharjoittelu.

MITEN ITSE TYKKÄÄN HARJOITELLA?

Pyrin harjoittelemaan mahdollisimman monipuolisesti. Omissa treeneissä kokeilen rohkeasti uusia asioita ja mikäli totean jonkin harjoitusmuodon tai metodin toimivaksi, niin pyrin viemään sen suoraan asiakkaideni käyttöön. Minulla on kokemusta SM-tason kilpaurheilusta (kamppailulajit) ja kilpaurheilun lisäksi olen harrastanut elämäni aikana lukuisia erilaisia liikuntamuotoja. Tärkeimpänä asiana omassa harjoittelussa on nykyään liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta nauttiminen :)

Etsi valmentajaa Sykkeestä
ammattiurheilu juoksu kahvakuulailu kamppailulajit kehon muokkaus Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus
Helsinki