Syke Syke
Annina Kaija

Annina
Kaija Yhdessä me saavutamme tavoitteesi!

annina[ät]wellme.fi
0449773937
Espoo
https://www.facebook.com/anninawellme/

Valmentajana yrityksessä:
WellMe

Olen kokenut Personal trainer.  Olen ollut liikunta-alalla 10v ja toiminut kokopäiväisenä personal trainerina nyt yli kuusi vuotta. Luonteeltani olen avoin, luotettava ja helposti lähestyttävä. Tulen hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa.
Tuen valmennuksessani asiakasta kuuntelemaan omaa kehoaan ja oloaan, eli en allekirjoita lausetta ”no pain no gain”, tai ”aina täysillä”. Uskon, että voimme päästä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin ja terveyteen kuuntelemalla sisäisiä tarpeitamme.
Mutta älä luule, etteikö valmennuksessani treenattaisi kovaa! Treenaamme kovaa, kuitenkin samalla kuunnellen niitä sisäisiä tarpeita vaikka kevyempään treeniin tai lepoon.

Koen intohimoa alaani kohtaan, joten koulutan itseäni tiheästi ja otan selvää asioista. Minulla on myös hyvä verkosto alan ammattilaisia keitä voin konsultoida, sekä kenen pakeille voin tarvittaessa sinut lähettää jos tarvetta (osteopaatti/ fysioterapeutti/erikoisruokavaliot). Olen tottunut treenauttamaan myös ”erityisryhmiä” (diabetes1+2/tuki- ja liikuntaelinongelmat/verenpaine/raskausajan-, synnytyksen jälkeinen treenaaminen).

Käytän treeneissäni eniten voimaharjoittelua, jota usein jaksotankin eri voima-alueiden mukaan. Tietysti tavoitteesta riippuen, sekä lisäämällä tarvittaessa toiminnallisiakin kausia mukaan. Takaan, että treenaaminen kanssani on myös hauskaa.

Suurimmiksi osaamisalueikseni on vuosien saatossa muodostuneet:

-Painonpudotus/kehonkoostumuksen-, ja/elämäntapamuutokset
-Voimaharjoittelu ja treenien periodisointi
-Lajikohtainen oheisharjoittelu kuntosalilla (maraton, triathlon, golf)
-Seniorit
-Ravitsemus

Olet sitten aloittelija tai kokenut konkari, apu löytyy täältä!

Etsi valmentajaa Sykkeestä
harjoittelu kotona iäkkäiden harjoittelu juoksu kahvakuulailu Kehonhuolto ja Foam roller kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu kuntosali painonhallinta ja painonpudotus personal trainer raskausajan harjoittelu ravintovalmennus selkäongelmat triathlon crossfit golf kehon muokkaus
Espoo Helsinki Vantaa