Immo Hietakallio | Coach | SYKE Tribe

Immo Hietakallio
Contact us
Coach search

Immo Hietakallio
Sinun tavoite - Minun tavoite

As a coach at the company:
Muutos Hyvinvointiklubi

Personal Trainer - Koulutettu hieroja (Dnt) - Kuntosaliyrittäjä

Aiemmalla työurallani puolustusvoimissa tehtäviini kuului kantahenkilökunnan ja vartusmiesten fyysisen kunnon testaaminen ja koulutus. Liikunta-ala alkoi houkuttaa enemmän ja enemmän sotilasuran aikana ja niimpä suoritin liikunnan ammattitutkinnon sekä urheiluopistojen personal trainer lisenssin työni ohella. Tehtyäni jonkin aikaa henkilökohtaista ohjausta TRY OUT SPORTS -toiminimellä siviilihenkilöille, tartuin kiinni tilaisuuteen ja perustin Muutos Hyvinvointiklubin Kuusankoskelle, jossa Personal Training on jatkunut vuoden 2018 alusta. Asiakkainani on ollut kuntosaliharjoittelun aloittelijoita, laihduttajia, kehonsa muokkaajia sekä laajoja elämäntapamuutoksen tekijöitä.

Minua ajaa liikunnassa eteenpäin auttaminen ja terveys. Ohjaukseni eivät rajoitu kuntosalille vaan minulta saa monipuolisesti ohjausta jopa hieman erilaisiin lajeihin, kuten Luistelu- ja rullaluistelu, seinä-/kalliokiipeily, keilailu, hiihto, juoksu, kickbike, vaellus tai selviytyminen ja erätaidot. Kuntotestaukset ovat yksi luonnollinen osa-alueeni edellisen työni historiasta.

Koulutetun hierojan taustani antaa erittäin hyvät valmiudet ymmärtää kehoa syvällisemmin.

Omat harrastukseni (Aktiiviset): Kuntosali/Toiminnallinen harjoittelu, Padel, Juoksu, Esteratajuoksu, Maastopyöräily, Jääkiekko


Contact coach