Immo Hietakallio
Contact us
Coach search

Immo Hietakallio
Kokeile, innostu ja liiku!

As a coach at the company:
P&T Kuusankoski

Aiemmalla työurallani puolustusvoimissa tehtäviini kuului kantahenkilökunnan ja vartusmiesten fyysisen kunnon testaaminen ja koulutus. Liikunta-ala alkoi houkuttaa enemmän ja enemmän sotilasuran aikana ja niimpä suoritin liikunnan ammattitutkinnon sekä urheiluopistojen personal trainer lisenssin työni ohella. Tehtyäni jonkin aikaa henkilökohtaista ohjausta TRY OUT SPORTS -toiminimellä siviilihenkilöille, tartuin kiinni tilaisuuteen ja perustin P&T Kuntoklubin Kuusankoskelle, jossa Personal Training on jatkunut vuoden 2018 alusta. Asiakkainani on ollut kuntosaliharjoittelun aloittelijoita, laihduttajia, kehonsa muokkaajia sekä laajoja elämäntapamuutoksen tekijöitä.

Minua ajaa liikunnassa eteenpäin auttaminen ja terveys. Ohjaukseni eivät rajoitu kuntosalille vaan minulta saa monipuolisesti ohjausta jopa hieman erilaisiin lajeihin, kuten Luistelu- ja rullaluistelu, seinä-/kalliokiipeily, keilailu, hiihto, juoksu, kickbike, vaellus tai selviytyminen ja erätaidot. Kuntotestaukset ovat yksi luonnollinen osa-alueeni edellisen työni historiasta.

Omat harrastukseni: Jääkiekkoerotuomari (kilpataso), Kuntosali, juoksu, rullaluistelu, rekikoirat, Kitara ja laulu vain muutama mainitakseni.


Contact coach