Titta Laurinen | Valmentaja | SYKE Tribe

Titta Laurinen
Ota yhteyttä
Valmentajahaku

Titta Laurinen

Helsinki

Valmentajana yrityksessä:
Titta Laurinen

Moikka!

Ihana, kun oot löytänyt tälle sivulle!


Mä oon Titta, äiti, yrittäjä, hyvinvointivalmentaja, ruokahifistelijä ja ihan tavallista arkea rakastava luonnollisuuden fanittaja.

Ruoka ja ruoan parantava vaikutus sekä naisten painonhallinnan ongelmat ovat olleet mun suurin kiinnostuksen kohde jo yli 10 vuoden ajan.

Erilaisiin ruokavalioihin ja ravitsemuksen tärkeyteen olen perehtynyt omien terveys- ja suolistohaasteiden vuoksi jo useita vuosia sitten. Keskittymällä laadukkaaseen, puhtaaseen ja aitoon ravintoon ymmärsin, miltä oikeasti hyvä olo tuntuu! Ja miten valtavan suuri merkitys pelkästään jo ravinnolla on meidän terveyteemme ja kehomme toimintaan.

Ymmärsin myös oman uupumisen kautta, miten monimutkainen kokonaisuus ihminen on. On turha lähteä tiukalle dieetille ja odottaa pysyviä tuloksia, jos palautuminen ja henkinen vointi ovat aivan retuperällä tai keho on jo alunperinkin hätätilassa. Laihdutus on itseasiassa normaalisti toimivalle keholle lopulta aika helppoa. Pysyvä painonhallinta eli uuden, itselle toimivan, terveyttä tukevan ja kehon tarpeet täyttävän elämäntavan ylläpitäminen on se, mikä tuottaa ongelmia ja juuri siihen vaikuttaa moni muukin asia kuin pelkkä ruokavalio.

Ravitseva ruokavalio ja liikunnan lisääminen ovat ihan loistava startti muutokselle, mutta pidemmän päälle on aina huomioitava kokonaisuus ja oltava realistisia oman jaksamisen suhteen. Avain hyvinvointiin ja pysyvään painonhallintaan nimittäin löytyy lopulta jokaisen henkisestä hyvinvoinnista – ei pelkästään paperilla lukevista ruokavalio- tai treeniohjeista. Tämän vuoksi viime vuosien aikana opintoni ovat keskittyneet juuri mielenhallintaan ja henkiseen hyvinvointiin.

Mun tavoite on, että mun valmennuksen jälkeen ymmärrät paremmin kehosi tarpeita ja viestejä, haluat kunnioittaa kehoasi ja tukea hyvinvointiasi ja näiden ansiosta pääset eroon dieettikierteestä ja jojo-laihduttamisesta täysin!

Autan sua ymmärtämään, miksi olet epäonnistunut aiemmin painonhallinnassa. Autan sua ymmärtämään, mitä sun täytyy tehdä nyt onnistuaksesi vihdoin pysyvästi. Autan sua ymmärtämään kehosi tarpeita ja kuinka ne täytetään ja ennen kaikkea opetan sua vaalimaan omaa terveyttäsi. 

Jos oon sulle tuttu Instagramista, tiedätkin jo varmasti, miten tärkeää mulle on elää merkityksellistä elämää.

Mun on pakko saada tehdä asioita sydämellä – niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Vuosia sitten, kun uupumus oli pahimmillaan vauva-arjen, parisuhteen, opiskelun ja yrittäjyyden yhteensovittamisen seurauksena, muistan miettineeni tarkoitusta tuolle hullunmyllylle. Olo oli kaikin tavoin hirveä enkä voinut ymmärtää, miksi ne kaikki vastoinkäymiset tapahtuivat mulle.

Lopulta tein päätöksen alkaa panostamaan henkiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Nyt olen kiitollinen tuosta ajanjaksosta elämässäni – ilman sitä en varmasti pystyisi ymmärtämään ihmistä ja kehon toimintoja näin isossa kuvassa, mitä nyt ymmärrän. Tämä työ antaa mulle todellista merkityksellisyyttä elämään ja kiitos siitä kuuluu mun ihanille asiakkaille, jotka mahdollistavat tän!

Jos tunnun oikealta valmentajalta juuri sinulle, olet lämpimästi tervetullut valmennukseeni oppimaan lisää terveellisestä ja mielekkäästä elämäntavasta sekä pysyvästä painonhallinnasta. <3


Tuotteet


Puhdasta ruokaa by Titta Laurinen
Puhdasta ruokaa by Titta Laurinen

0.0/5

(0 arvostelua)

Puhdasta ruokaa -valmennus auttaa sinua ymmärtämään ruoan vaikutuksen olotilaasi, terveyteesi ja erilaisiin terveyshaasteisiisi sekä painonhallintaan. Valmennuk

Kesto 4 viikkoa
Alkaa joka maanantai
Valmentaja Titta Laurinen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


59,00 €

EROON PAINOJUMISTA by Titta Laurinen
EROON PAINOJUMISTA by Titta Laurinen

0.0/5

(0 arvostelua)

Oletko turhautunut siihen, että paino ei putoa pysyvästi, vaikka tekisit mitä? Sinusta saattaa tuntua, että kaikki muut onnistuvat helposti painonpudotuksessa j

Kesto 6 viikkoa
Alkoi 06.11.2023
Valmentaja Titta Laurinen
Käy Smartum / ePassi / Edenred


64,00 €


Ota valmentajaan yhteyttä