PAULIINA VAINIONPÄÄ


Ota yhteyttä
Valmentajahaku

PAULIINA
VAINIONPÄÄ a GOAL without a PLAN is just a WISH

Tampere

Minulta saat apua elämäntapamuutokseesi, painonpudotustavoitteesi saavuttamiseen sekä myös kuntosi kohentamiseen niin ruokavalion ja treeniohjelman myötä, kuin myös henkisellä puolella. Olen tukenasi, kuuntelen, autan sovittamaan uudet elämäntapasi arkeesi ja potkin sinua eteenpäin jos tarve vaatii. Valmennusotteeni on oiva yhdistelmä ymmärrystä, lupsakkuutta ja myös napakkuutta.

 

Koulutustaustaa minulta löytyy niin kasvatustieteen, liikuntapsykologian, ravitsemustieteen kuin myös soveltavan liikunnan perusopintojen puolelta Jyväskylän- ja Tampereen yliopistoista. Tämän lisäksi olen koulutukseltani myös vaatetusompelija, ylioppilas ja minulta löytyy yli 10 vuoden kokemus lastenhoidosta. Liikunnan ammattitutkintoon valmistuin joulukuussa 2018, tällöin saavutin myös Urheiluopistojen Personal Trainer sertifikaatin. Olen myös yrittäjän ammattitutkinnon suorittanut ja palvelen sinua asiakkaana aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Kokemusasiantuntijuutta minulta löytyy Stillin taudin (Yleisoireinen lastenreuma) sairastamisesta nyt jo 17 vuoden ajalta.

 

Tutustu toki verkkokaupastani löytyviin valmiisiin palveluihini ja ota ihmeessä yhteyttä jos haluat luoda itsellesi, tai ryhmäsi/tapahtumasi tarpeeseen jotain ihan omaa. Minulta luonnistuvat niin luennot, ryhmävalmennukset, parivalmennukset kuin polttarikeikatkin! 

 

Huomaathan, että lähivalmennukseni tapahtuvat Tampereella. Yksittäiset keikkaluontoiset tapahtumat tapahtuvat tilauksestasi myös muualla Suomessa ja etävalmennuksissani rajana on vain maailma! 

Ota valmentajaan yhteyttä


harjoittelu kotona kehon muokkaus kehonpainoharjoittelu kestävyysharjoittelu koulutukset ja luennot kuntosali lasten ja nuorten liikunta painonhallinta ja painonpudotus personal trainer ravintovalmennus Kehonhuolto Kiinteytyminen Lihasten kasvatus Yleinen hyvinvointi
Etävalmennus Tampere