Syke Syke
Marko Kuoppasalmi

Marko
Kuoppasalmi

marko.kuoppasalmi[ät]kuntokompassi.fi
0452708899
Helsinki
http://www.personaltrainingstudio.fi/fi/

Valmentajana yrityksessä:
Kuntokompassi Personal Training Studio

Personal Trainer palveluita 15 vuoden kokemuksella

Olen 35 -vuotias personal trainer Helsingistä. Olen kahden tyttären isä ja yrittäjä. Olen kulkenut kohtuullisen pitkän tien liikunta- ja terveyssektorilla. Minulla on takana 15 vuoden työkokemus alalta ja pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti (3,5v AMK). Lisäksi olen käynyt vuosien varrella lukuisia täydennyskoulutuksia (FAF Personal Trainer, FAF Kuntosaliohjaaja, Urheiluhieroja jne.)  Käyn edelleen vuositasolla useita erilaisia kursseja, seminaareja ja täydennyskoulutuksia sekä vaihdan aktiivisesti ajatuksia kollegojeni kanssa.

Olen työskennellyt vuodesta 2000 asti urheiluhierojana, kuntosaliohjaajana, urheilijoiden fysiikkavalmentajana, fysioterapeuttina sekä kuntoilijoiden personal trainerina. Olen tehnyt myös usean vuoden yritysten johtoryhmävalmennuksia.

Vuodesta 2011 lähtien olen keskittänyt kaikki personal trainer asiakkaani ja valmennuksetKuntokompassin Personal Training Studiolle Helsingin keskustaan. Vastaan tällä hetkellä studiolla personal training toiminnasta ja sen kehittämisestä. Olemme saaneet koottua osaavan, asiantuntevan ja moniammatillisen tiimin saman katon alle.  Kaikki ovat oman sektorinsa asiantuntijoita ja meillä on aivan huikea tiimi kasassa ja todella mahtava henki päällä.

Olen kehittänyt vuonna 2013 yhdessä Jenni Eskelinin kanssa kiinteytymiseen ja kehon muokkaamiseen tähtäävän Get Shape konseptin, jossa on tietyllä tapaa paljon omaa valmennusfilosofiaani kehon muokkaamiseen liittyen. 

Toimin myös kouluttajana fysioterapeuteille suunnatussa PhysioTrainer koulutuksessa, jonka sisällön tuottamisesta ja rakenteen suunnittelusta olin päävastuussa. Koulutus on kehitetty yhteistyössä Kuntokompassin ja Terveysliikuntainstituutin kanssa. PhysioTrainer on fysioterapeuteille räätälöity personal trainer koulutus.

Työskentelyssäni kaiken keskiössä on valmennettava ja valmennuksen laadukas toteutus. Valmentajana olen vaativa, mutta osaan myös kuunnella asiakastani. Pidän peruslähtökohta sitä, että asiat pyritään tekemään laadukkaasti ja asiakkaan omista lähtökohdista rakentaen. Sitoudun  kaikkiin valmennuksiin erittäin suurella intohimolla ja nautin jokaisesta työpäivästäni erittäin paljon. Arvostan suunnattomasti sitä, että saan tehdä päivittäin töitä ihmisten kanssa ja auttaa heitä pääsemään omaan tavoitteeseensa.

Erikoisosaamisalueeni:

 • Tavoitteellinen voimaharjoittelu
 • Kehon muokkaaminen ja kiinteytyminen
 • Rasvanpoltto ja lihaskasvu
 • Kehonkoostumuksen optimointiin tähtäävä ravitsemus
 • Urheilijoiden fysiikkavalmennus
 • Suorituskyvyn kehittäminen (nopeus, voima ja kestävyys)

Pidän tärkeänä valmennussuhteessa:

 • Molemminpuolista sitoutumista projektiin
 • Avoimuutta, rehellisyyttä ja luottamusta
 • Positiivista asennetta ja pilkettä silmäkulmassa
 • Yhteen hiileen puhaltamista
 • Nauttimista :)

Olen auttanut vuosien varrella monia ihmisiä ja urheilijoita pääsemään parempaan kuntoon, kuntoutumaan, kiinteytymään, pudottamaan painoa ja parantamaan suorituskykyään. Vuosien varrella kertyneen kokemukseni kautta tiedän, että meissä kaikissa piilee valtavasti potentiaalia ja haluan auttaa asiakkaitani kaivamaan sen esiin. Olipa kyseessä liikunnan aloittaminen tai tasanteelle juuttuneen kehityksen polkaiseminen uudestaan käyntiin – voin auttaa Sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Ole rohkeasti yhteydessä suoraan minuun marko.kuoppasalmi(@)kuntokompassi.fi  tai 045 270 88 99 ja tule moikkaamaan minua! www.personaltrainingstudio.fi

 

Etsi valmentajaa Sykkeestä
ammattiurheilu fitness ja body fysioterapia kehon muokkaus koulutukset ja luennot kuntosali kuntoutus lasten ja nuorten liikunta painonhallinta ja painonpudotus painonnosto personal trainer ravintovalmennus
Helsinki